ВОРСКЛА - РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри недільного протистояння у Полтаві.

 

 

«Рух» в УПЛ забиває впродовж шести ігор поспіль (11 голів), тоді як пропускний серіал «Ворскли» триває уже 8 поєдинків (17 голів). Востаннє полтавці не пропускали 20 березня - тоді у 19-му турі УПЛ команда Юрія Максимова перемогла «Олімпік» 3:0.

Найпопулярніший рахунок «Ворскли» - 2:2. У поточному сезоні полтавці вже зіграли три поєдинки - 1 в УПЛ (проти «Дніпра-1») і 2 у Лізі Конференцій (проти фінського КуПС). І щоразу, ведучи в рахунку по ходу зустрічі 2:1, пропускали під кінець основного часу. 

Саме «Ворскла» забила найбільше голів «Руху» в одному матчі. Сталось це у 1-му турі минулого (дебютного для «жовто-чорних») сезону УПЛ. Тоді на стадіоні ім. О. Бутовського місцева команда 5-ть разів відзначилась у воротах Мисака. Львів’яни зуміли відповісти лише двома голами. Друга - і остання наразі - дуель цих команд завершилась внічию - 1:1.    

До переходу в «Рух» Мар’ян Мисик раніше виступав саме за «Ворсклу». У складі полтавців футболіст зіграв 13 поєдинків.

Матч з «Ворсклою» може стати знаковим одразу для кількох гравців львівського клубу. 85-ту гру в УПЛ може провести Ярослав Мартинюк, 15-ту – Ростислав Лях. Також 55-й поєдинок у складі «Руху» в усіх турнірах може провести Богдан Бойчук, 30 - Максим Білий.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини