ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЗДОБУЛИ ТРИ ОЧКИ ЗАВДЯКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ГРИ»

Післямова головного тренера юніорів «Руху».
 


– Ми чекали на важку гру. Після приїзду з Іспанії, де ми на турнірі зіграли багато матчів, витратили багато сил та емоцій, було хвилювання за сьогоднішню гру. Також ми розуміли, що «Зоря» – це дуже хороша команда. Минулого року юніори «Зорі» стали бронзовими призерами чемпіонату. 

Загалом матч видався непростим. Сьогодні дуже велику роль відіграли морально-вольові якості хлопців, адже гравці грали на фоні втоми. Потрібно було проявити характер. Футболісти дотримались установки і здобули перемогу. Ми передбачали, що «Зоря» буде створювати моменти біля наших воріт, адже грали проти кваліфікованого суперника. 

Насправді, в нашій команді досить якісні футболісти і голи ми забивали після хороших атак. Вважаю, що здобули три очки завдяки організації гри в першу чергу. Підсвідомо наша команда прагне боротися за найвищі місця. Все ж наш пріоритет – це розвиток футболістів. Звичайно, п’ятиматчева переможна серія додає оптимізму. Психологія переможців – це дуже важливо. Гравці повинні прагнути перемагати в кожній грі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини