УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ ОТРИМАЛИ ТЕРМОБІЛИЗНУ ВІД ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ «РУХ»

 

Завдяки донатам під час благодійного матчу зірок «Віримо в ЗСУ», який відбувся в листопаді, українські військові отримали термобілизну.

Допомога надійшла до 5-го окремого штурмового полку ЗСУ, 24-го окремої механізованої бригади ЗСУ імені Короля Данила, 125-ої окремої бригади територіальної оборони ЗСУ і в Бахмут.

Нагадаємо, що благодійний матч зірок «Віримо в ЗСУ» відбувся в п’ятницю, 18-го листопада. Він об'єднав на футбольному полі Академії «Руху» відомих блогерів, акторів, співаків і футболістів. Тоді головною метою заходу став збір коштів на закупівлю термобілизни для українських захисників і захисниць у межах проєкту «Спорт зігріває». 

Команда «All Stars» перемогла збірну артистів України з рахунком 10:6. Матч на засніженому полі видався емоційним, веселим і цікавим, він приніс задоволення його учасникам. Але найголовніше – це допомога нашим військовим.

Тож чимало з них зараз відгукнулися на пропозицію «Руху» взяти участь у благодійному мультитурнірі, який відбудеться в суботу, 28-го січня, у спортзалі Emily Sport Arena на території комплексу Emily Resort та Академії ФК«Рух». Знаменитості шоу-бізнесу, кіберспорту, гумористи, блогери й інші публічні особи змагатимуться в трьох видах спорту – футзалі, баскетболі та флорболі.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини