У МІСТІ З’ЯВИВСЯ НОВИЙ СУПЕРГЕРОЙ!

Визначився переможець конкурсу талісмана «Руху». Вболівальники «жовто-чорних» шляхом голосування обрали роботу Тетяни Волоскам. Офіційним маскотом «жовто-чорних» стане таємничий супергерой Рухмен.

 

 

Рухмен - наш український супергерой та нащадок козаків. Витриваліший за Капітана Америку та швидший за Флеша, сильніший, ніж Халк, та точніший, ніж Людина-Павук. Марвел ним би пишався, але він наш! А ще у Рухмена є унікальна суперсила - це заряджати усіх навколо позитивною енергією та мотивувати на перемогу. 

Максим МОТІН, директор з розвитку ФК «Рух»: «Ми отримали багато малюнків, більшість із яких можна умовно розділити на кілька напрямків - леви та інші тварини VS супергерої. Комікси дуже популярні, а ми будуємо новий, сучасний клуб і прагнемо бути актуальними серед молоді. Тому раді представити нашого Рухмена. 

 

 

Ми плануємо презентувати клубного маскота впродовж місяця. Виробництво костюма - складний і трудомісткий процес. Ми не хочемо робити стандартну ляльку з поролону, в якій людині буде спекотно і задушливо. Навпаки, наш Рухмен буде максимально діджитальним та сучасним. Так як саме такий підхід закладений в філософію нашого клубу».

 

 

Нагадаємо, з-поміж 60-ти робіт, надісланих нашими уболівальниками, адміністрація клубу обрала чотири, які потрапили до фіналу. Кожен з фіналістів отримає від клубу у подарунок річний абонемент на домашні матчі «Руху» у сезоні 2021/22 та інші цінні подарунки від клубу: 2 місце - футболка з автографами гравців «Руху», 3-4 місця - набір уболівальника (шарф, горнятко та ручка).

ТАЛІСМАН «РУХУ». ПІДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ

Місце

Талісман

Автор

Кількість голосів (у %)

1

Рухмен

Тетяна Волоскам

45

2

Лев Галич

Христина Гавришкевич

41

3

Лицар «Руху»

Мар’ян Турків

10

4

Лев Ревун

Тарас Баранкевич

4


loading...

1 коментарів

  • N

    Nazar

    30 липня 2021 р., 09:33

    Доброго дня). Сам талісман, як персонаж, аватар, - хороший. Проте назва трішки невдала, на мою думку. https://names.neolove.ru/last_names/16/ru/rukhman.html

Схожі новини