СЛЮБИК, КІТЕЛА ТА ДОВГИЙ – ПРО ПЕРЕМОГУ НАД «ВОРСКЛОЮ»

Коментарі дебютантів «Руху» та автора забитого м’яча у матчі з полтавцями.

 

 

Богдан СЛЮБИК, оборонець «Руху»: «Команда дуже допомогла мені налаштуватись на цей поєдинок, адже я навіть не хвилювався, вийшовши на поле. Ми здобули три очки завдяки командному духу. Кожен з футболістів грав до кінця та з великою самовідданістю. Приємно виступати в такій команді. Повітряна тривога трохи заважає, адже потрібно кілька разів розігріватись, але це нам не завадило і ми здобули результат».

 

 

Андрій КІТЕЛА, захисник «Руху»: «У мене чудові емоції після цього поєдинку. Мій дебютний матч за основну команду і одразу перемога. Всі хлопці та тренери підтримували мене перед виходом на поле. Насправді у мене не було переживань, просто намагався показати свою гру. Ключовим фактором нашої перемоги було бажання – ми давно не вигравали і хотіли здобути ці 3 очки».

 

 

Олексій ДОВГИЙ, півзахисник «Руху»: «Емоції дуже позитивні. З «Дніпром-1» ми мали брати очки, і після таких ігор команда стає ще сильнішою. Тому ми приїхали сюди не просто подихати повітрям, а за перемогою. Всі професійно поставились до цього матчу, налаштувались, тому я лише можу поаплодувати команді. Дебютували молоді гравці, у них дуже великий потенціал, я дуже радий за них. Тому ми на правильному шляху. Гол? М’яч до мене відскочив, я не став нічого вигадувати і пробив – залетіло. У нас у другому таймі були ще моменти, могли забивати другий м’яч і більш впевнено завершити матч. Але у нас за 3 дні наступний поєдинок, тому ми забуваємо про цей результат і рухаємося далі».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини