ШАХТАР - РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри протистояння з віце чемпіоном України.

 

 

Донецький «Шахтар» - команда з найкращою атакою чемпіонату. У попередніх 14-ти турах «гірники» забили 38 голів. Суперник лише в одному матчі цього сезону не зумів відзначитись голом. Сталось це у 10-му турі - у грі з київським «Динамо» (0:0).

Безпрограшна серія донеччан в чемпіонаті триває 11 матчів. Єдиної поразки у поточному сезоні команда Роберто Де Дзербі зазнала ще у 3-му турі - «Олександрії» (1:2).

Після перемоги над «Колосом» у минулому турі (3:1) «Шахтар» наздогнав «Динамо» і вперше в сезоні вийшов на перше місце чемпіонату. «Жовто-чорні» у номінально виїзному матчі на «Арені Львів» програли «Чорноморцю». Поступаючись у ході зустрічі 0:3, «рухівці» спромоглись повернутись у гру і зрівняти рахунок, але наприкінці матчу пропустили четвертий гол.

 

 

«Жовто-чорні» не перемагають в УПЛ уже 3 матчі поспіль. Після виїзної вікторії в Маріуполі (2:0) команда Леоніда Кучука зіграла внічию з «Минаєм» (2:2), «Олександрією» (0:0) і поступилась «Чорноморцю» (3:4). До речі, перемога над азовцями - наразі єдина виїзна звитяга «рухівців» у поточному чемпіонаті. З 18-ти можливих очок у гостях львів’яни здобули лише 4.

«Шахтар» і «Рух» в офіційних матчах зустрічались двічі. У минулому сезоні «жовто-чорні» у рідних стінах зіграли з донеччанами внічию 1:1, а на виїзді - поступились 0:2.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини