«РУХ» ТА ЙОГО ЗАСНОВНИК ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ СВЯТА В РАМКАХ ПРОЄКТУ «МРІЇ ДІТЕЙ»

 

Вихованці дитячого будинку «Добре серце» відвідали клубну Академію, де взяли участь у різноманітних майстеркласах, а також отримали подарунки. 

Футбольний клуб «Рух» та його засновник Григорій Козловський разом з БО «Дипломати» за підтримки Emily Resort в рамках проєкту «Мрії дітей» провели благодійне свято для малечі з дитячого будинку «Добре серце». 

«Цей заклад розташований у селищі Новий Милятин Золочівського району. Зараз там проживають 37 дітей. Ми комунікуємо з ними та запитуємо, що їх цікавить і кожного разу отримуємо нові відповіді. Спочатку вони казали про нав’язані їм інтереси, але після роботи із психологами вони стали розкутішими та розповіли вже про власні бажання. Відповідно до цих побажань ми й обрали для них такі активності.

Ми вдячні «Руху», адже клуб взяв на себе великий пласт організаційної роботи і дуже вклався у цей захід та зміг подарувати дітям море позитиву. Також для нас цінно, що тренери приділили час хлопцям, які хотіли поспілкуватись про футбол. Сподіваюсь, ми продовжимо співпрацювати з «Рухом», адже це була хороша командна робота і ми дуже тішимось, що вдалось реалізувати всі наші ідеї», –  розповіла співорганізаторка проєкту «Мрії дітей» Наталія Мармулевич. 

 

 

Так, захід розпочався з привітання дітей та знайомства з аніматорами, які пригощали дітей різноманітними смаколиками. Після цього малечу розділили на групи по віку і вирушили до розваг: хлопцям провели тренування з настільного тенісу, тоді як дівчата проходили майстер-клас по візажу. Зовсім маленькі ж гості попрямували на сесію з аквагриму та цікаво провели час, створюючи різноманітні малюнки. 

 

 

Разом із дітьми провела весь цей час Мар’яна Мамонова – медикиня з Рівненщини, яка служила начальницею медичної служби 501-го окремого батальйону морської піхоти. З початку повномасштабного вторгнення росії капітан Медичної служби ЗСУ перебувала у Маріуполі, де разом з іншими оборонцями у квітні 2022 року потрапила у полон до окупантів. Важливо, що на той час Мар’яна Мамонова була вагітною. У вересні 2022 року медикиня повернулась на підконтрольні Україні території після обміну, а вже незабаром народила дитину. Зараз вона займається різними благодійними проєктами, спрямованими на допомогу дітям. 

«Я працюю в БО «Дипломати» і від початку повномасштабного вторгнення вона допомагає ВПО, жінкам та дітям-сиротам. Зокрема, ми взяли під свою опіку дитбудинок «Добре серце». Разом із ФК «Рух» та іншими партнерами було домовлено зробити для дітей свято. Перед цим ми поговорили із дітками та поцікавились, щоб вони хотіли побачити та дізнатись. Вони розповіли про свої улюблені види спорту, тож тому було обрано футбольне тренування. Якщо говорити про нашу співпрацю з «Рухом», то це важливо, адже спорт формує нас як особистість. Кожен обирає свій улюблений вид спорту і хоче розвиватись у цьому напрямку, а хлопці переважно хочуть займатись саме футболом. Хочу побажати цим діткам загартовуватись і ніколи не здаватись» – сказала Мар’яна Мамонова.

 

 

Згодом на дітей чекав смачний обід, після якого дітей продовжили залучати до різноманітних активностей. Зокрема, тренери Академії «Руху» провели для дітей тренування та зіграли з ними у футбол. 

«Діти виконували вправи на реакцію і ми спеціально підбирали для них заняття, де вони могли б швидко та цікаво позайматись. Хлопців перевіряли на фізичні здібності та їхню увагу. Також вони побігали та працювали з м’ячем, а наприкінці тренування діти зіграли у футбол. Діти чудові і дуже старались. Вони хочуть активно займатись спортом і футбол – їхнє захоплення. Їм слід продовжити працювати у цьому ключі і якщо вони докладуть зусиль, то у них все обов’язково вдасться», – розповів тренер з фізпідготовки молодших вікових категорій АФ «Рух» Станіслав Козак.

 

 

Водночас ті, хто любить помалювати, творчість і яскраві фарби, попрямували на майстер-клас з малювання. А наймолодші гості насолоджувались бульбашковим шоу від аніматорів. Крім того, наприкінці свята кожна дитина отримала подарунки та цікаві сюрпризи. 

«Разом з нашими партнерами з Emily Resort та засновником «Руху» Григорієм Козловським нам вдалось провести цікаве та веселе свято для дітей. Малеча мала змогу відпочити та більше познайомитись з різноманітними професіями, а також побачити, як працює футбольна академія. Ми вже більше року співпрацюємо з БО «Дипломати» і клуб завжди намагається підтримувати такі благодійні ініціативи. Для нас важливо працювати у цьому напрямку, залучаючи дітей у спорт і допомагати їм знайти себе та розкриватись з усіх сторін», – менеджерка з маркетингу ФК «Рух» Юлія Климентович. 

 

 

«Цей захід – втілення дитячих мрій і ми дуже раді, що нам вдалось реалізувати його. Вдячні «Руху» та кожному з партнерів, які долучились до події у цей нелегкий час і підтримали дітей. Ми бачимо, як діти посміхаються і наскільки вони щасливі, що вони змогли це все побачити. Це щирі та фантастичні емоції, які важко передати словами», – поділилась враженнями організаторка БО «Дипломати» Дарина Штокало.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини