«РУХ» ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З УБОЛІВАЛЬНИКАМИ

 

Понад 1000 вболівальників «жовто-чорних» завітали на навчально-тренувальну базу «Руху».

Зустріч розпочалась о 17:30 з прогулянки на ексклюзивне відкрите тренування команди Леоніда Кучука. Глядачі отримали унікальну можливість наживо побачити підготовку команди до нового сезону УПЛ.

 

 

Після цього вболівальникам провели екскурсію Академією «жовто-чорних» та запросили в Emily Event Hall, де розпочалась офіційна частина зустрічі.

Спершу на сцені з’явились юні дівчата з колективу Mini Stars, які розігріли відвідувачів заходу запальним танцем під гімн «Руху». Після цього вболівальники взяли участь у цікавих конкурсах та отримали подарунки від футбольного клубу.

 

 

А близько 19:00 на екрані з’явилась прем’єра третьої частини документального фільму «Сон Президента». Нова серія була присвячена історичній події – виходу команди в УПЛ. Тому найвідданіші вболівальники змогли побачити прем’єру документалки першими. Після завершення фільму багато з творців цієї історії не змогли стримати сліз.

Після цього на сцені з’явились ті, на кого найбільше чекали юні вболівальники – футболісти «жовто-чорних», а за ними керівництво, тренери та президент «Руху» Григорій Козловський. Гравці йшли на сцену коридором зі своїх фанатів та не відмовлялись від того, аби дати усім «п’ять».

 

 

Після промови тренерів та керівництва, вболівальники змогли поспілкуватись з гравцями та представниками клубу та поставити будь-які питання.

А вже о 20:00 відбулась кульмінація вечора – презентація нової форми «Руху» на сезон 2022/23. Ефектне відео доповнили гравці «жовто-чорних» у новій екіпіровці.

 

 

Завершився вечір на трепетній ноті: благодійним аукціоном ексклюзивної футболки «Руху» з написом «Віримо в ЗСУ». Переміг у аукціоні Григорій Козловський та подарував футболку хлопчику, який зробив першу ставку. Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу нашим військовим. А на самкінець Юлія Думанська акапельно виконала гімн України разом з маленькою донечкою.

Усі вболівальники, футболісти, тренери та керівники клубу залишили зал Emily Event Hall в чудовому настрої та з вірою в успіхи команди у новому сезоні. Буде бій!

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини