«РУХ» ГРАТИМЕ ДОМАШНІ МАТЧІ У ТЕРНОПОЛІ

Футбольний клуб «Рух» заявив тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича, як резервну домашню арену. Відповідний лист керівництво «Руху» надіслало в Українську асоціацію футболу та Українську Прем’єр-лігу.

 

 

Основним домашнім стадіоном клубу й надалі залишається «Україна», який був заявлений УАФ при проходженні процедури атестації на новий сезон і на той момент був у переліку стадіонів 3-ї категорії.

У листі футбольний клуб «Рух» просить надати перелік недоліків стадіону «Україна», котрі служили базовою підставою для рішення про позбавлення стадіону 3-ї категорії та гарантує після отримання такого переліку усунути відповідні недоліки задля відповідності стадіону «Україна» 3-ї категорії. 

Нижче прикріплюємо лист, який футбольний клуб «Рух» надіслав до УАФ та УПЛ, а також лист першого віце-президента УАФ Алана Плієва футбольному клубу «Рух». Надалі діалог між Клубом та УАФ відбуватиметься у публічній площині.

 

 

 

 

 

 

 


loading...

9 коментарів

  • Т

    Тарас

    17 липня 2021 р., 21:23

    Ні в якому разі не грати на арені львів. То розвод на бабки чистої води.

  • В

    Володимир

    17 липня 2021 р., 19:14

    Нувальників футболу Львівщини.

  • В

    Володимир

    17 липня 2021 р., 19:14

    Козловський Григорій Петрович ви не маєте морального права знімати команду з чемпіонату. Це буде злочин проти ша

  • В

    Володимир

    17 липня 2021 р., 19:10

    Матківським зробити реконструкцію питання трьох діб. І не треба зніматися а втерти носа тому поросяті павелку. І бомбити дінамо та шахту. Вперед до перемоги.

  • В

    Володимир

    17 липня 2021 р., 19:08

    Розпочати ремонт разом з Карпатам та Львовом чомусь проблема. Таким бізнесменам як Козловський, Копитко

Схожі новини