ПЛР-ТЕСТУВАННЯ ТА ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ З «МИНАЄМ»

 

«Жовто-чорні» на навчально-тренувальній базі у Винниках пройшли ПЛР-тестування та провели ранкову тренувальну сесію різними малими групами.
 


Тестування проводили під пильним наглядом лікаря «Руху» Михайла Проціва.  

Михайло Проців, лікар ФК «Рух»: «Провели ПЛР-тестування у всіх гравців та персоналу, які не перебувають станом на сьогодні на самоізоляції. Усі, хто хворіють на COVID-19, перебувають на постійному моєму контролі. Вони себе вже почувають краще. Дуже важливі будуть результати тестування команди, які хлопці здавали сьогодні. Від цього і будемо відштовхуватися. Результати будуть завтра».

Востаннє «жовто-чорні» проводили свій офіційний матч майже три тижні тому. Тоді підопічні Леоніда Кучука перемогли на виїзді «Маріуполь» (2:0). Тож «рухівці» вже неабияк засумували за іграми.  
 


Максим Білий, гравець ФК «Рух»: «Здали тести і тепер чекаємо на результати. Ми готуємося до поєдинку з «Минаєм». Вже майже місяць ми не мали ігор. Всі дуже засумували за протистояннями. Все ж, звичайно, здоров’я – це найважливіше. Ми випали зі звичного графіку і нам непросто знову набирати оптимальні кондиції. Налаштовуємось дуже серйозно на матч. Ті хлопці, які під підозрою захворювання, здають тести часто, а ті, хто здорові – раз у два тижні. Звикли до такого режиму. Хочемо вийти на поле і відчути підтримку вболівальників». 

Тренерський штаб «Руху» розділив футболістів на дві групи. Заняття відбувалось у різний час в проміжку трьох годин. «Жовто-чорні» після розминки виконували силові вправи, а опісля Леонід Кучук приділив увагу тактичним напрацюванням. 
 


Ярослав Карабін, гравець ФК «Рух»: «Матчів не було довгий час, але ми готувалися. Так, ми вимушено пішли на ізоляцію всією командою на кілька днів, але займалися індивідуально. Фізично, гадаю, ми готові. Сподіваюсь, ця пауза не вплине на гру команди. Важливо добре себе проявити у матчі з «Минаєм». Зараз у нас дуже щільний календар. За тиждень ми зіграємо три гри. Будемо старатись у чемпіонаті здобути максимум очок і в Кубку України пройти далі. «Минай» – це дуже хороша команда, яка добре грає від оборони. Також вони класно вибігають у контратаки. Ми повинні нівелювати їхні сильні сторони та проявити наші».

До матчу з «Минаєм» готується ціла група молодих футболістів, адже чимало досвідчених гравців перебувають на самоізоляції. 
 


Дмитро Ледвій, гравець ФК «Рух»: «Тренуватися з основною командою – це велика честь для мене. Звичайно, хотів би і в подальшому тренуватися з основою. Зараз вся наша увага прикута до матчу з «Минаєм». Це дуже хороший суперник, але, сподіваюсь, переможемо саме ми і піднімемось у турнірній таблиці. Під час паузи ми працювали над фізичними кондиціями. Сподіваюсь, ця пауза нам піде на користь. Так, без лідерів, які зараз хворіють, нам буде важче грати, але в нас хороша команда і є ким їх замінити». 

Поєдинок 12-го туру УПЛ «Рух» – «Минай» відбудеться у неділю, 21-го жовтня, на «Арені Львів». Стартовий свисток арбітра пролунає о 14:00. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини