МОЛОДІЖНА ЗБІРНА УКРАЇНИ ЗІГРАЛА ВНІЧИЮ З ФРАНЦУЗАМИ

Рухівець Олексій Сич відіграв повний матч за «синьо-жовтих» і взяв участь у двох гольових атаках своєї команди. 

 

 

Французи в знак підтримки України вийшли на гру проти команди Руслана Ротаня з синьо-жовтими пов’язками на руках. Варто відзначити, що національні кольори нашої країни красувались не лише на передпліччях гравців, але й усього персоналу та тренерського штабу Ле Бльо. 

Аби зберігати шанси на прямий вихід на Євро, українській молодіжці необхідно було здобувати перемогу. Втім, суперник ускладнив завдання нашим хлопцям вже на 3-ій хвилині – після блискавичної комбінації флангом відзначився Аблін. Вже в наступній атаці, в якій, до слова, взяв участь і Сич, українці зрівняли рахунок. Ванат – герой минулого поєдинку з Північною Македонією – гарматним ударом вразив дев’ятку французів – 1:1. Попри це паритет у грі протримався недовго: Тюрам та Гуїрі ще у першому таймі двічі засмутили Трубіна, скориставшись провалами на правому фланзі нашої оборони. Інтригу у протистояння до перерви повернув Сич: саме після його прострілу до штрафного у власні ворота забив Бадіашиль – 2:3.        

Другий тайм Сич та українська молодіжка розпочали дуже бадьоро. В одній з перших атак Олексій опинився на дальній стійці, пробив головою у падінні, але у ворота, на жаль, не влучив. Зрештою, зрівняти рахунок вдалось Бондаренку: тут теж не обійшлось без рикошету – від того ж таки Бадіашиля – 3:3. Наприкінці зустрічі Руслан Ротань зняв з гри опорника та випустив на вістря атаки в пару до Супряги екс-рухівця Кухаревича, втім, забити переможний гол українцям так і не вдалось. Нічия з французами залишила українців на другій сходинці своєї групи та вивела у плей-оф раунд за потрапляння на Євро-2023.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини