МАТЧ «МАРІУПОЛЬ» – «РУХ» МОВОЮ ЧИСЕЛ ТА ФАКТІВ 

Довгоочікувана виїзна перемога «жовто-чорних», дебютний гол Таллеса і ювілейний матч Кучука в УПЛ. 

 

 

Завершився безвиграшний гостьовий серіал «Руху», який з 28 квітня тривав в Чемпіонатах 7 ігор - 3 нічиї та 4 поразки. Перемогою над азовським колективом також перервалась і семиматчева гостьова пропускна серія «жовто-чорних» в УПЛ – 10 м’ячів.

Матч проти «Маріуполя» став 70-м для Леоніда Кучука в УПЛ біля керма різних клубів: +31=19-20 м’ячі 84-68. Крім того, перемога в цьому матчі стала для наставника 10-ою гостьовою у львівському клубі: 1-а в УПЛ, 7 – у Першій лізі та 2 – в Кубку.

Бразилець Таллес відзначився дебютним голом за «Рух». До того ж, його забитий м’яч перервав безгольову серію «Руху» в Чемпіонаті, яка тривала 258 хвилин.

Юрій Климчук забив 24-й гол у складі «Руху», повторивши гольове рекордне досягнення Данііла Кондракова. 

21-й матч у статусі капітана «Руха» у всіх турнірах провів Ярослав Мартинюк, наздогнавши за цим показником Олександра Ільющенкова. Більше капітанських матчів лише в Ігоря Дуця (38) та Володимира Заставного (23).

70-й матч у складі «Руху» в усіх турнірах провів Данііл Кондраков, 20-й – Роман Карасюк та Андрій Борячук.

Матч у Маріуполі став 10-им «сухим» для «Руху» в УПЛ, в тому числі - 5-им гостьовим. 10-й раз «Рух» перемагає суперників у всіх турнірах з рахунком 2:0, в том числі 2-й раз в УПЛ.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини