«КРИВБАС» – «РУХ»: 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Матч 26-го туру УПЛ між криворізьким «Кривбасом» і львівським «Рухом» відбудеться сьогодні (в неділю, 14-го травня) на стадіоні «Гірник» у Кривому Розі, початок – о 15:00.

 

 

Це 200-ий матч «Руху» у всіх турнірах: 69-ий – в Українській Прем’єр-лізі, 90 – у Першій лізі, 31 – у Другій лізі, 10 – у Кубку України.

«Жовто-чорні» за тренерства Віталія Пономарьова в чемпіонаті України в гостях іще не перемагали – у 4-ох матчах нічия та 3 поразки. Натомість у поєдинку минулого туру проти «Інгульця» відбулася перша перемога Віталія Пономарьова на посаді головного наставника «рухівців» (у 8-ій грі).

«Рух» не пропускає голів в УПЛ упродовж 214 хвилин: попередні два матчі – «сухі» (вдома «Інгулець» – 3:0, на виїзді «Металіст 1925» – 0:0; до цього домашня нічия з «Ворсклою» – 1:1).

Поєдинок цих суперників у першому колі, який відбувся в рамках 11-го туру 6-го листопада, закінчився вольовою перемогою «рухівців» з рахунком 2:1. Тоді на гол Назара Волошина двома влучними ударами відповіли Денис Слюсар і Марко Сапуга.

Домашня безнічийна серія «Кривбаса» триває 10 ігор: 6 перемог і 4 поразки. Гра проти «Руху» стане 245-ою для головного тренера криворізької команди Юрія Вернидуба на чолі різних клубів УПЛ. Із нинішніх гравців «Кривбаса» ніхто раніше не виступав за «жовто-чорних».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини