ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ЗНОВУ ДОПОМАГАЄ УКРАЇНСЬКИМ ВІЙСЬКОВИМ

 

Цього разу допомога від «Руху» та Григорія Козловського надійде у 45-ту окрему артилерійську бригаду.

Це підрозділ ракетних військ і артилерії Сухопутних військ Збройних сил України, створений 2014-го року в складі корпусу резерву. Його дислокацію запланували на Львівщині.

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ, експрезидент футбольного клубу «Рух»: «Наш клуб, як і обіцяв, надалі допомагає українським військовим. Зараз наша допомога йде в 45-ку. Ми раді, що маємо вже особистий контракт. Є в нас розуміння, що необхідне на передовій. Під час діалогу з керівництвом 45-ки ми отримуємо чітку меседжі, що саме їм потрібно».

Тож на фронт вирушили обладнання для балансування коліс, шиномонтаж, компресори, акумулятори для зарядки, інструменти, відбивні молотки й інше. Тобто ті речі, які зараз є необхідними на передовій для українських військових.

Олег ФАЙДЮК, командир 45-ої артилерійської бригади: «Техніка є, але вона часто ламається. Особливо колеса – через те, що на передовій осколки, велика кількість заліза, треба їх змінювати. Але завжди нові ставити не будеш. Тому я щиро вдячний Григорію Козловському за цю допомогу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини