ДІТИ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ВІДВІДАЛИ АКАДЕМІЮ «РУХУ» ТА ОТРИМАЛИ ПАМ’ЯТНІ ДАРУНКИ ВІД ПРЕЗИДЕНТА

 

Дітей, які вимушено залишили власні домівки, ознайомили із інфраструктурою «жовто-чорних», а Почесний Президент «Руху» Григорій Козловський подарував малечі клубну атрибутику та передав форму мадридського «Атлетико».  

Для дітей, які зараз тимчасово проживають у Львівському модульному містечку для переселенців, керівник медіацентру «Руху» Богдан Тимовчак провів екскурсію Академію футболу. Після знайомства із клубною інфраструктурою «жовто-чорних» малеча поспілкувалась із Почесним Президентом «Руху» Григорієм Козловським. Григорій Петрович розповів дітлахам про наш клуб та подарував атрибутику «жовто-чорних». А ще передав екіпірування мадридського «Атлетико», яке для дітей-переселенців люб’язно надав іспанський гранд.

Також найближчим часом «Рух» організує для діток майстер-клас із футболу. Найбільш здібні юні гравці отримають шанс спробувати свої сили в Академії «жовто-чорних».

 

Гигорій КОЗЛОВСЬКИЙ, Почесний Президент ФК «Рух»: «Ми провели цю акцію спільно з мадридським «Атлетико». Подарували діткам-переселенцям футбольну форму, шалики та різні подарунки. Зараз вони вимушено проживають у Львові. В такий час для них це частинка радості. Помітно по дітях, що вони отримали велике задоволення. Цей момент буде яскравим спогадом. 

«Рух» – це прогресивний клуб, який має налагоджені дружні зв’язки із багатьма клубами в цілій Європі. Ви пам’ятаєте, напевно, наші вояжі по європейських академіях. Між нашим клубом та «Атлетико» Мадрид зав’язалась дружба, яка має логічне продовження. Хотів би подякувати іспанському клубу за те, що в такий важкий для України час, долучилися до допомоги».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини