ДЕБЮТНА ПЕРЕМОГА ЖІНОЧОГО «РУХУ» В ПЕРШІЙ ЛІЗІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

У матчі 6-го туру, яким стартувало друге коло чемпіонату Першої ліги України серед жіночих команд, футболістки львівського «Руху» обіграли на виїзді івано-франківське «Прикарпаття-ДЮСШ №3» – 3:2.

 

 

Це дебютна перемога «рухівок». Поєдинок першого кола вдома з цим же суперником завершився бойовою нічиєю 4:4, цього разу сильнішими виявилися гості.

На початку зустрічі Петелецька з «Руху» найкраще зорієнтувалася поблизу воріт івано-франківської команди та відкрила рахунок – 0:1. «Жовто-чорні» продовжували володіти ініціативою, внаслідок чого та ж Петелецька подвоїла перевагу, оформивши дубль, – 0:2. Однак господарки ще до перерви відновили інтригу – відзначилася Присяжнюк – 1:2. До речі, Петелецька мала шанс зробити хет-трик у цьому матчі, проте не реалізувала вихід сам-на-сам із голкіперкою суперниць.

У другому таймі «рухівка» Гримак після хорошої розрізної передачі від Юзви влучно пробила в дальній кут воріт – 1:3. Та ж Гримак мала можливість забити ще один гол у ворота «Прикарпаття», та цю нагоду використати їй не вдалося. Згодом Остапів забила другий гол івано-франківської команди – 2:3. Все ж футболістки «Руху» в підсумку святкували перемогу в принциповому двобої.

Таким чином «рухівки» піднялися на четверте місце в турнірній таблиці, маючи тепер в активі 4 очки. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють удома проти «Янтарочки» з Новояворівська, в якої зараз 7 залікових пунктів. Гра відбудеться на полі Академії «Руху».

 

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 6-ий тур.

21 квітня 2023 року. Стадіон «Рух» (Івано-Франківськ).

«Прикарпаття-ДЮСШ №3» (Івано-Франківськ) – «Рух» (Львів) – 2:3

Голи: Присяжнюк, 39; Остапів, 70 – Петелецька, 6; 29; Гримак, 65.

«Рух»: Лапчак, Клим, Озімчук, Харчина, Наумич, Козловська, Юзва, Петелецька, Демчук (Хруль, 25; Апостол, 72), Гримак, Волошин.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини