«ЧОРНОМОРЕЦЬ» – «РУХ»: 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Матч 29-го туру УПЛ між одеським «Чорноморцем» і львівським «Рухом» відбудеться сьогодні (в понеділок, 29-го травня) на стадіоні «Чорноморець» в Одесі, початок – о 15:00.

 

 

В Українській Прем’єр-лізі «Рух» провів 2 поєдинки проти «Чорноморця»: нічия та поразка (за хронологією – 3:4, 2:2). Як бачимо, традиційно львівсько-одеські протистояння результативні, ще жодна з команд не забила менше двох голів у одній грі.

«Жовто-чорні» востаннє виступали на полі «Чорноморця» ще 11-го липня 2020-го року, коли суперники змагалися в Першій лізі та зіграли внічию 2:2.

Безвиграшна гостьова клубна антирекордна серія «рухівців» триває у чемпіонаті України 7 матчів: 2 нічиї та 5 поразок. «Рух» за тренерства Віталія Пономарьова в гостях іще не перемагав – у 6-ти поєдинках 2 нічиї та 4 поразки. Безнічийна серія «Чорноморця» триває 8 ігор: по 4 перемоги та поразки.

Захисник Максим Білий («Чорноморець») свого часу провів за «Рух» у всіх турнірах 45 ігор, був капітаном команди. Так само у складі «жовто-чорних» виступав атакувальний півзахисник Орест Кузик, який зараз грає за «Чорноморець». Свого часу він зіграв за «Рух» у всіх турнірах 11 ігор (1 гол).

У матчі першого кола на львівському стадіоні «Україна» (14-ий тур, 07.12.2022) «рухівці» вирвали нічию 2:2 у другому таймі. Пропустивши до перерви двічі від Дмитра Юсова, футболісти львівської команди проявили характер і вирівняли становище – голами відзначилися Василь Руніч і Ярослав Карабін.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини