AUROOM – НОВИЙ ПАРТНЕР ФК «РУХ»

Будівельна компанія AUROOM і футбольний клуб «Рух» домовились про стратегічне партнерство. Логотип компанії прикрасить ігрову та тренувальну форми клубу. 
 


Тисячі сімей знайшли домашній затишок завдяки спеціалістам AUROOM. Насамперед, для компанії в пріоритеті завжди стоїть кінцевий результат і щастя клієнтів. Ці цінності збігаються з нашим бажанням створити максимально якісну атмосферу на стадіоні для наших вболівальників. Спільно «Рух» та AUROOMпотішать вболівальників яскравими і нестандартними акціями, які будуть проводитись не лише на стадіоні.

 

«Раді вітати наших нових партнерів – ФК «Рух». Відтепер логотип Auroomприкрашатиме «жовто-чорні» футболки гравців львівського клубу.

Ми з гордістю приєднуємось до такої сильної команди, адже попри любов до спорту, ми розділяємо й інші спільні цінності – повага, бажання бути першими і прагнення досконалості в тому, що ми робимо.

Віримо у плідне та довготривале партнерство з ФК «Рух». Вдячні за довіру до нашої справи. Об’єднуємось заради підтримки та розвитку рідного міста та всієї України!», – йдеться в заяві компанії AUROOM. 

 

Ігор ДЕДИШИН, генеральний директор ФК «Рух»: «Наші партнери – це члени нашої сім’ї. Відтак, нам важливо, щоб вони були надійними, перевіреними, порядними і професійними. Всі ці характеристики на 100% відповідають компанії AUROOM. Переконаний, наше партнерство принесе користь обом сторонам і запам’ятається вболівальникам».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини