ЯРОСЛАВ МАРТИНЮК ПРОДОВЖИВ СПІВПРАЦЮ З «РУХОМ»

Капітан поставив підпис під новою угодою з клубом. Термін пролонгації контракту – 1 рік.
 


Досвідчений хавбек приєднався до лав «жовто-чорних» влітку 2019-го року. За два сезони провів 44 поєдинки, з них – десять разів виводив команду на поле у статусі капітана.

У коментарі клубному медіацентру Ярослав Мартинюк поділився своїми враженнями після підписання контракту. 

– Із футбольним клубом «Рух» складних перемовин у мене ще ніколи не було. Керівництво «жовто-чорних» запропонувало мені продовжити контракт, а я одразу погодився. Насамперед, прагну грати на максимумі своїх можливостей та віддавати всі сили за цю команду. На мене, як на капітана, повинні рівнятися молоді футболісти. Прекрасно розумію, що на мені велика відповідальність. З одного боку це ніяк не тисне, але з іншого – усвідомлюю, що на мене дивляться партнери по команді. 

Наразі ми ще не зустрічалися з Президентом, щоб обговорити конкретні цілі на новий сезон. Все ж перед собою ми ставимо за мету зайняти місце не нижче, аніж у попередньому сезоні. Не хотів би говорити зараз про єврокубки, адже вважаю, що це зайве. Маленькими кроками ми будемо рухатися далі. 

Із головним тренером Іваном Федиком я спілкуюся практично кожного дня. Обговорюємо навіть дрібні питання: харчування, тренувальні поля тощо. Маю контакт вже навіть із агрономом клубу. Якщо раптом з полем буде щось не так, то напряму зателефонуємо нашому агроному (Сміється). 

Зараз підготовка до нового сезону йде за планом. Відпрацювали два тижні. Навантаження ще не були піковими, як-то кажуть, але досить хороші. Усі хлопці їх витримали. Зараз відпочиваємо кілька днів і з новими силами приступаємо до другого етапу зборів. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини