«РУХ» ПІДПИСАВ БОРЯЧУКА

Нападник захищатиме кольори «жовто-чорних» на правах оренди. Термін угоди - півтори роки. 

 

 

Андрій Борячук є вихованцем донецького «Шахтаря». Останній рік форвард провів за кордоном - у турецькому «Різеспорі» та угорському «Мейзокйовешті». В УПЛ гравець сумарно відіграв 64 матчі - за «Маріуполь» та «Шахтар» (21 гол). У складі гірників ставав чемпіоном України та володарем Кубка  в сезоні 2016/17. За плечима Борячука понад 30 поєдинків у складі юнацьких та молодіжних збірних (12 голів) та виступи в юнацькій Лізі Чемпіонів УЄФА (21 матч, 7 голів). За «Рух» Борячук гратиме під 45-им номером.

 

 

Андрій БОРЯЧУК, гравець ФК «Рух»: «Зізнаюсь, над переходом довго не роздумував. Дуже хотів повернутись на Батьківщину. Як тільки прийшла пропозиція від «Руху», я одразу сказав «так». Я вже три дні у клубі, вже встиг зіграти спаринг. Звісно, основна робота нас чекає вже на зборах. Одразу помітно, що «Рух» - хороша амбіційна команда, яка лише робить свої перші кроки в УПЛ. Бачу настрій команди і амбіції Президента, який знає, чого хоче. Від цього відштовхувався, коли приймав рішення щодо переходу.

До переїзду у Львів був добре знайомий з Ростиславом Русином. Це мій хороший друг. Раніше він часто натякав мені, що було б непогано, якби ми грали в одній команді. Як бачите, Ростикові слова здійснились. Сподіваюсь, що принесу користь команді. Чи буду святкувати майбутні голи за «Рух» танцями? Чому б і ні? Готовий станцювати навіть, якщо й гольову віддам. Сподіваюсь, все в нас буде добре. Будемо рухатись тільки вперед».

 

 

Володимир ЛАПІЦЬКИЙ, спортивний директор ФК «Рух»: «Андрій виступатиме за нас на правах оренди. Багато йому видано було авансів. Гадаю, своєю грою за «Маріуполь» та «Шахтар» він довів, що є гравцем хорошого гатунку. Мабуть, трішки не так йому вдалась зарубіжна кар’єра, як він того сам очікував, але стежачи за ним на тренуваннях та в матчах, бачимо його велике бажання заявити про себе і стукати у двері національної збірної. Це молодий, але вже дуже досвідчений футболіст. І дуже багато залежить від нього самого, як Андрій себе проявить. Ми з боку клубу гарантуємо йому умови, аби він тут розвивався та прогресував».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини