ТРОЄ «РУХІВЦІВ» ЗІГРАЛИ ЗА ОЛІМПІЙСЬКУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

Роман Дідик, Олексій Сич та Олег Федор зіграли за збірну України U-23, яка поступилась збірній Японії U-23 з рахунком 0:2. 

 

 

Футболісти «Руху» зіграли за збірну України U-23 у спарингу проти збірної Японії U-23. Цей поєдинок проходив у рамках підготовки підопічних Руслана Ротаня до літніх ОІ-2024 у Парижі.

Так, у Фукуоці на стадіоні «Мікуні Кітакюсю» Олексій Сич вивів команду на поле у статусі капітана та відіграв 71 хвилину. Крім того, у стартовому складі також вийшов Роман Дідик (відіграв 60 хвилин) та вихованець «жовто-чорних», який зараз виступає за валлійський «Суонсі» в англійському Чемпіоншипі, Микола Кухаревич (відіграв 71 хвилину). Також на полі у другому таймі на 71-ій хвилині з’явився ще один «рухівець» Олег Федор. У підсумку, олімпійська збірна України програла японцям з рахунком 0:2.

Зазначимо, що Олексій Сич раніше виступав за збірну України U-21 на молодіжному Євро-2023 (5 матчів, 1 асист) й завдяки тому, що «синьо-жовті» здобули бронзові медалі цих змагань, Україна й виступить на ОІ-2024. Загалом захисник «Руху» провів за збірну України U-21 провів 22 матчі та відзначився двома гольовими передачами. Тоді як Роман Дідик зіграв за молодіжку 3 матчі (результативними діями не відзначався), а Олег Федор раніше виступав за збірну України U-19 (3 матчі, в яких він забив гол та віддав асист).

Додамо, що 16 збірних змагатимуться за медалі літніх Ігор-2024 в період із 24 липня до 9 серпня в семи містах Франції: Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці та Нанті. У змаганнях, згідно з регламентом, можуть взяти участь гравці, які народилися після 1 січня 2001 року. Крім того, кожна команда може внести до заявки із 18-х футболістів трьох, які старші цього віку. Гратимуть команди у традиційному форматі: боротьба в чотирьох групах по чотири команди, по дві найсильніші виходять у плей-оф, потім — чвертьфінали, півфінали, матч за третє місце й фінал (9 серпня у Парижі на стадіоні «Парк де Пренс»). Збірна України отримала в суперники по групі В Аргентину, Марокко та третю команду Азії. Свої матчі «синьо-жовті» проведуть 24, 27 та 30 липня.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини