«РУХІВЦІ» ПОТРАПИЛИ У СИМВОЛІЧНІ ЗБІРНІ 20-ГО ТУРУ УПЛ

 

Журналісти відзначили кількох гравців «жовто-чорних» після виїзної перемоги над «Дніпром-1».

 

 

У 20-му турі УПЛ «Рух» на виїзді в непростому поєдинку, який через повітряні тривоги затягнувся та тривав 248 хвилин, переміг «Дніпро-1» з рахунком 1:0. Відтак українські ЗМІ відзначили гру «жовто-чорних» і включили деяких «рухівців» у символічні збірні туру.

Так, на порталі FOOTBOOM високо оцінили гру голкіпера «жовто-чорних» Дмитра Ледвія. Зокрема, він провів черговий «сухий» поєдинок та впевнено провів увесь поєдинок, неодноразово рятуючи команду та допоміг львів’янам вибороти у Дніпрі три очки.

 

 

Відмітили Ледвія і на порталі SPORTARENA, зазначивши, що як це часто буває з матчами, долю яких вирішує лише один гол, поєдинок на «Дніпро-Арені» виявився воротарським. Так, гру Дмитра журналісти назвали одним із кращих сольних виступів молодого голкіпера в кар’єрі. Загалом він парирував шість ударів – від Горбунова, Мірошниченка, Піхальонка, двічі Гуцуляка та Ківінди. Крім того, на порталі високо оцінили дії захисників «жовто-чорних», а особливо – Богдана Слюбика, який відпрацював із мінімальною кількістю браку, зате з простими та ефективними рішеннями. Також високих оцінок удостоївся Віталій Роман – фланговий оборонець виконав величезну кількість чорнової роботи, напевно, найбільше за всіх гравців у турі відпрацював у єдиноборствах, нівелював звичні переваги суперників, які звикли користатися простором і свободою дій.

 

 

У свою чергу видання «СПОРТИВКА» включило у збірну туру не лише Ледвія та Слюбика, а й півзахисника «Руху» Фредді Плюмана. Легіонер «жовто-чорних» якісно відіграв довірений йому час, а також здійснив подачу з кутового, після якої й було забито єдиний у поєдинку з «Дніпром-1» гол.

 

 

Водночас Українська Прем’єр-Ліга провела голосування, аби визначити найяскравіших футболіста й наставника 20-го туру VBET Ліги. Зокрема, до переліку найкращих гравців потрапив Дмитро Ледвій, але у голосуванні він поступився нападнику «Шахтаря» Кевіну. Тоді як Віталій Пономарьов був серед кращих тренерів 20-го туру УПЛ, втім за підсумками голосування його випередив наставник «Олександрії» Руслан Ротань.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини