«РУХ» ЗАПУСКАЄ ПЕРШИЙ КЛУБНИЙ ПОДКАСТ В УКРАЇНІ

Yellow Black Podcast - новий проект клубного ютуб-каналу «жовто-чорних». 

 

 

Програма виходитиме щовівторка о 20:00 в ефірі радіо «Вголос», на клубному ютуб-каналі «жовто-чорних» RUH TV і в повторі на наступний день на стрімінговій платформі SoundCloud. 

Yellow Black Podcast - це обговорення актуальних тем з життя клубу, до яких мають змогу долучитись і наші уболівальники - поставити питання гостям та виграти подарунки від клубу. 

Гостем першого випуску клубного подкасту стане спортивний директор футбольного клубу «Рух» Володимир Лапіцький. Слухачі та глядачі Yellow Black Podcast стануть одними з перших, хто почує прем’єру клубного гімну «Руху». 

 

 

Василь ТУРКІВ, контент-менеджер медіацентру ФК «Рух»: «У новий сезон прямуємо з новими медіапроектами. Клубний подкаст - один з таких проектів. Пів року ходили з ідеєю запуску, тепер спільно з нашим партнером - радіо «Вголос» - будемо її реалізовувати. В Україні мода на подкасти ще не так розвинута, хоч на заході цей медіаформат вже давно у тренді. Хочемо просувати ці тенденції і у футбольній площині. Простими словами подкаст це те саме інтерв’ю, тільки у максимально зручному для всіх форматі. Подкаст виходитиме на трьох різних платформах у трьох різних варіаціях - у прямому ефірі на радіо і в YouTube - а також в записі на стрімінговій платформі SoundCloud. Власне, вболівальник сам і обирає, який формат йому ближчий. Плюси радіо - це можливість послухати драйвову музику у паузах між блоками розмови, плюси ютубу - однозначно картинка, в тому числі, і нагода зацінити чарівність ведучої нашого подкасту. Її ім’я ми невдовзі оголосимо у наших соцмережах. Що ж до платформи SoundCloud, то вона дозволить у зручний для вас час послухати наш подкаст і паралельно зайнятись іншими справами. У першому випуску ми вже підготували для наших уболівальників ексклюзивну музичну прем’єру. Тому раджу налаштовувати свої приймачі на потрібну хвилю, підписуватись на наш ютуб і та слідкувати за проектом Yellow Black Podcast».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини