«РУХ» ПРОВІВ ОПИТУВАННЯ СЕРЕД ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ КОМФОРТУ НА СТАДІОНІ

Клуб постійно намагається вдосконалюватись та прислухатись до своїх вболівальників. З метою покращення комфорту глядачів на стадіоні «жовто-чорні» провели опитування серед відвідувачів першого домашнього матчу «Руху». Вже на найближчому домашньому поєдинку проти ФК «Львів» уболівальники матимуть змогу побачити позитивні зміни в організації поєдинку.

 

 

Максим МОТІН, директор з розвитку ФК «Рух» (Львів): «Ми вдячні усім вболівальникам, які залишили свій відгук, та готові працювати над цими проблемами. За результатами опитування було виділено кілька головних проблем, зокрема, довгі черги біля входу на стадіон та до туалетів, відсутність терміналів, малий асортимент їжі і напоїв на фудкорті, куріння на трибунах тощо. 

Хочу одразу наголосити: усі зауваження ми взяли до уваги і працюємо над усуненням цих проблем. Зокрема, на всіх вбиральнях будуть нанесені маркування, щоб відвідувач розумів, чи вони доступні. Також кількість відчинених туалетів збільшиться. Зі стюардами буде проведена розмова щодо перевірки рюкзаків та сумок, аби вболівальники могли пройти з ними на стадіон. Також працівники стадіону будуть робити зауваження людям, які палять на трибунах стадіону.

Фудкорти не підпорядковані клубу, проте стадіон також зацікавлений у наданні належних послуг відвідувачам. Тому «Рух» буде ініціювати збільшення асортименту на фудкортах.

 

 

«Рух» буде систематично проводити опитування серед своїх вболівальників. Тому якщо ви бачите проблеми або маєте пропозиції та побажання щодо покращення умов відвідування стадіону, то повідомляйте нас про це. Ми будемо робити все можливе, аби нашим вболівальникам було комфортно ходити на домашні матчі «жовто-чорних». Також усі учасники опитування отримують від клубу додаткові бонуси на подарунки. Принагідно хочу запросити наших уболівальників на недільну гру проти ФК «Львів». Приходьте на стадіон, підтримайте «жовто-чорних» та оцініть позитивні зміни на нашому домашньому стадіоні». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини