ПОЛЬСЬКІ ДРУЗІ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ІНІЦІАТИВИ БО «РУХ У МАЙБУТНЄ»

 

Компанія Wirtualna Polska передала українським захисникам 83 масляні обігрівачі. Відтепер прилади, що забезпечують ефективне опалення приміщень у холодну пору року, при цьому не сушачи повітря та створюючи по-справжньому комфортну атмосферу, служитимуть для оборони України. Зокрема, їх використовуватимуть українські прикордонники та львівські поліцейські.

Олег ШПУР, співзасновник благодійної організації «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє»: «Дуже приємно, що в такий складний час для України є справжні друзі. Не словом, а ділом вони нам допомагають. На теперішній момент наші польські друзі – а саме компанія Wirtualna Polska, одна з найбільших у Польщі, що займається інтернетом і зв’язком, – передали нам 83 масляних обігрівачі, які дуже допоможуть нашим хлопцям на фронті, а також людям, котрі найбільше цього потребують».

Ігор КОХАН, заступник начальника 7-го прикордонного загону: «У зв’язку з відключеннями світла в Україні проблемою залишається забезпечення житлових приміщень теплом. Тож це є дуже суттєва допомога. Тому нашим польським друзям велике дякую. Ми використаємо цю матеріальну допомогу як у наших прикордонних підрозділах, які дислокуються на Львівщині, так і на східній ділянці кордону».

Роман ОНИСИК, начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Львівській області: «Зараз будь-яка допомога надзвичайно важлива для поліцейських Львівщини та військових, які боронять наш край. Разом ми наближаємо час Перемоги».

Раніше, приблизно місяць тому, польські друзі через «Рух у майбутнє» передали 26 генераторів. Вони потрапили в ті місця, де якраз найбільше необхідні, – в різні військові частини, на передову. Це постійна співпраця, поляки активно долучаються до промоцій благодійної організації «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини