МАТЧ «РУХ» - «МИНАЙ» МОВОЮ ЧИСЕЛ І ФАКТІВ

Ювілейний матч «жовто-чорних» у рідних стінах, дебютний гол Альваренги, капітанське досягнення Мартинюка та інші цифри протистояння з «Минаєм».

 

 

Матч проти «Миная» - 80-й домашній поєдинок «Руху» в усіх турнірах: 18 – в УПЛ, 44 – у Першій лізі, 15 – у Другій лізі та 3 – в Кубку. Баланс усіх ігор «рухівців» на своєму полі: +44=16-20 м’ячі 144-79.

 

 

Юрій Климчук забив свій 25-й гол у складі «Руху» у всіх турнірах: 8 – в УПЛ, 16 у Першій лізі та 1 – в Кубку. За кількістю голів Климчук наздогнав кращого бомбардира «жовто-чорних» Данііла Кондракова.

 

 

Фабрісіо Альваренга забив свій дебютний гол у складі «Руху» - у 3-ій грі. Раніше аргентинець уже відзначався в УПЛ - граючи за «Олімпік».

 

 

Дебютує у складі «Руху» Осазе Де Розаріо, який стає 109-м рухівцем, в тому числі, першим американським легіонером.

 

 

Матч з «Минаєм» для Ярослава Мартинюка став 22-им капітанським матчем у складі «Руху». Ярослав за цим показником вийшов на 3-є місце, випередивши на одну гру Олександра Ільющенкова.

 

 

20-й матч у складі «Руху» у всіх турнірах відіграв Мілош Стаменковіч, 10-й - Василь Руніч.

 

 

6-й раз «Рух» завершує матч у всіх турнірах з рахунком 2:2, в тому числі 2-й раз в УПЛ. Минулого сезону той же рахунок був зафіксований у домашній грі з «Інгульцем».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини