ГРИЦАЙ ТА ГРЕБЕНЮК ЗАЛИШИЛИ «РУХ»

«Жовто-чорні» дякують за співпрацю старшому тренеру Олександру Грицаю та тренеру воротарів Тарасу Гребенюку. Клуб розірвав угоду з тренерами за спільною згодою сторін.  
 


В «Русі» Олександр Анатолійович та Тарас Олександрович працювали із січня 2020-го року. В команду обидва тренери прийшли із Юрієм Бакаловим, а згодом фахівці увійшли у тренерський штаб Івана Федика. 

Олександр Грицай здобув тренерський досвід у «Русі», разом з командою увійшов до Української Прем’єр-ліги і в дебютному для клубу сезоні зумів проявити свої професійні якості. Відтак, його робота привернула увагу інших клубів. Зокрема, надійшла пропозиція від першолігового «ВПК-Агро». «Рух» поставився з розумінням до цього виклику. Бажаємо Олександру Анатолійовичу успіхів у новій команді на посаді головного тренера. 

Також дякуємо за співпрацю та професіоналізм Тарасу Гребенюку. При цьому тренеру воротарі «жовто-чорних» неабияк прогресували і росли, як голкіпери. Втім, у Тараса Олександровича завершився контракт і він прийняв рішення спробувати свої сили в іншій команді.  

Футбольний клуб «Рух» бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі Олександру Грицаю та Тарасу Гребенюку. Вже найближчими днями буде представлено нових помічників Івана Федика. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини