ФК «РУХ» ВІТАЄ ГРИГОРІЯ КОЗЛОВСЬКОГО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

 

Засновнику футбольного клубу «Рух» Григорію Козловському виповнилося 53 роки!

 

 

Григорій Козловський – засновник «Руху» та ідейний натхненник створення клубної Академії. Водночас у важкий період війни з російськими загарбниками Григорій Петрович всіма силами допомагає українським воїнам і забезпечує їх всім необхідним для повернення миру на землі нашої країни! 

Григорію Петровичу, Ви створили клуб, який вийшов в еліту українського футболу та за короткий термін спрогресував і почав кидати виклик грандам. Вже зараз молодь «жовто-чорних» є бажаною для кожного українського клубу та іноземних колективів, а гра, яку демонструє команда, приваблює все більше вболівальників. Та найбільше тішить, що основою «Руху» є власні вихованці. Це вкотре демонструє, що «жовто-чорні» є орієнтиром для наслідування та вибором для молодих футболістів, які обрали шлях у великий футбол і попереду – нові досягнення!

Водночас Академія «Руху» на полі постійно доводить, що є однією з кращих у країні. Два сезони поспіль «жовто-чорні» гідно представляли Україну у єврокубках та якісно зарекомендували себе в матчах із чемпіонами своїх країн. Крім того, юні «рухівці» регулярно перемагають на внутрішній арені та вдало виступають у різноманітних міжнародних турнірах. 

«Жовто-чорна» сім’я вітає Вас, Григорію Петровичу, та бажає вам міцного здоров’я, родинного затишку, якомога більше щасливих моментів. Мирного неба та Перемоги, після якої Ви продовжите займатися улюбленими справами! І нехай та допомога, яку Ви передаєте військовим, наближає ці моменти!

Многая літа!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини