З ЮВІЛЕЄМ, ОЛЕКСАНДРЕ ЯКОВИЧУ!

Сьогодні, 16-го жовтня, свій 50-ий День народження святкує голова Львівської Асоціації футболу, віцепрезидент УАФ Олександр Шевченко.

 

 

Олександр Якович є знаковою людиною для львівського футболу. Саме за час його головування розвиток аматорського футболу у нашому регіоні стрімко пішов вгору, а збірна Львівської області вперше в історії перемогла у Кубку регіонів УАФ. Для футбольного клубу «Рух» Олександр Шевченко теж непересічна особистість. Свого часу Олександр Якович був віце-президентом «жовто-чорних». Його думка завжди є авторитетною, а кожна порада береться до уваги. 

В житті Олександр Якович є надзвичайно мудрою, цілеспрямованою та поважною людиною, яка неймовірно любить футбол. Вкрай важливою є патріотична позицію Олександра Шевченка в час повномасштабної війни. Олександр Якович на постійній основі допомагає захисникам України та українцям, які постраждали внаслідок війни. 

Колектив футбольного клубу «Рух» щиро вітає Олександра Шевченка з ювілеєм. Насамперед бажаємо мирного неба над головою та найголовнішої перемоги для усіх українців. Міцного здоров‘я, наснаги, життєдайної енергії, благополуччя та душевної гармонії. Нехай кожен день приносить виключно позитивні митті, а Ви продовжуйте творити на благо українського футболу.

Многая літа, Олександре Яковичу!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини