ФК «РУХ» ВІТАЄ ГРИГОРІЯ КОЗЛОВСЬКОГО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Засновнику футбольного клубу «Рух» Григорію Козловському виповнилося 52 роки!

 

 

«Жовто-чорна» сім’я бажає Григорію Петровичу козацького здоров’я, родинного щастя та затишку, непоборного азарту, безмежного фарту, невичерпної енергії та завзяття! А головне – Перемоги, після якої можна будувати справедливе мирне життя та займатися улюбленими справами!

Бізнесмен і меценат Григорій Козловський активно долучається до наближення миру, допомагаючи українським військовим вигнати непроханих зайд із нашої землі. Спільними зусиллями українці невдовзі досягнуть цієї Перемоги – і це наше головне завдання.

Також зичимо Григорію Петровичу здійснення всіх мрій! Рік за роком, крок за кроком прогресує футбольний клуб, який Ви заснували. Вже зараз Академія «Руху» – найкраща в Україні та не лише в ній, діти з усіх усюд уже прагнуть сюди потрапити, вже суперником «Руху» є знаменитий «Інтер», це наразі на юнацькому рівні, але віримо, що і основа привезе у мирну Україну топових суперників. Адже попереду обов’язково будуть нові досягнення!

Продовжуйте мріяти, Григорію Петровичу, і хай ці мрії у Вас збуваються! А як зробити так, щоби вони збувалися, Ви знаєте!

З роси і води!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини