ЧЕТВЕРО «РУХІВЦІВ» ЗІГРАЛИ ЗА МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

Богдан Слюбик, Євгеній Пастух, Ілля Квасниця та Віталій Роман допомогли «синьо-жовтим» перемогти у спарингу зі збірною Марокко U-23 (1:0).

 

 

Гравці «Руху» зіграли за збірну України U-21 у спарингу проти збірної Марокко U-23, який проходив в Анталії. Так, Богдан Слюбик вийшов у стартовому складі й відіграв перший тайм. Після перерви на полі також з’явились Євгеній Пастух, Ілля Квасниця та Віталій Роман і відіграли увесь другий тайм, а українська молодіжка перемогла з рахунком 1:0.

Зазначимо, що це був дебютний матч за збірну України U-21 для Євгенія Пастуха. Тоді як Віталій Роман зіграв за збірну України U-21 10 матчів та відзначився одним голом і одним асистом. В свою чергу Ілля Квасниця зіграв за молодіжку 7 поєдинків, у яких забив 2 голи. Водночас Богдан Слюбик за збірну U-21 провів свою другу гру.

Додамо, що 26 березня молодіжна збірна України під керівництвом Унаї Мельгоси у Баку зіграє поєдинок відбору на Євро-2025 з Азербайджаном U-21 – стартовий свисток пролунає о 14:00. За путівку на Євро-2025 збірна України U-21 змагається у групі з Англією, Сербією, Північною Ірландією, Азербайджаном та Люксембургом. Наразі «синьо-жовті» після 6 турів (українці зіграли 5 матчів) очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 15 очок.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини