СТОЛЯРЧУК І ТЕСЛЮК – ПРО ВРАЖЕННЯ ВІД ДЕБЮТУ В ГОЛОВНІЙ КОМАНДІ «РУХУ»

У матчі проти «Дніпра-1» у складі «жовто-чорних» дебютували в Українській Прем’єр-лізі 18-річний Андрій Столярчук і 20-річний Денис Теслюк.

 

 

Вони стали, відповідно, 62-им і 63-ім футболістами «Руху», яких задіяли в головній команді за всю історію матчів в УПЛ (122-ий і 123-ій – у всіх турнірах).

Андрій Столярчук на 72-ій хвилині замінив Мар’яна Мисика та провів на футбольному полі ужгородського стадіону «Авангард» 25 хвилини (18 основного часу плюс 7 компенсованого).

 

 

Андрій СТОЛЯРЧУК, півзахисник «Руху»: «Перед матчем мене не попереджали, що дебютую за основну команду саме цього разу, але десь здогадувався, що можу отримати свій шанс, тому що в нашій команді багато травмованих гравців. Спочатку, звичайно, виходив із переживаннями, а після того, як ввійшов у гру, намагався допомогти максимально команді. Загалом, дуже сподобалося, що дебютував. Прикро, що не вдалося набрати очки, завжди дуже шкода пропускати на останніх хвилинах. Відразу відчув, що дуже велика різниця між матчами U-19 і головних команд: набагато досвідченіші гравці, більші швидкості. Буду далі наполегливо працювати, чекатиму ще оди н шанс від тренерського штабу, спробую довести, що можу грати в основному складі, обов’язково буду сподіватися на те, що в майбутньому матиму можливість виступати в ньому».

Денис Теслюк вийшов на заміну замість Василя Руніча на 90-ій хвилині, тож зіграв трохи більше 7-ми хвилин, які компенсував арбітр Олександр Дердо до основного часу поєдинку.

 

 

Денис ТЕСЛЮК, нападник «Руху»: «Я дуже радий дебютувати за основну команду «Руху» саме в такій грі проти сильного суперника. Хотілося вийти та допомогти своїй команді здобути хороший результат. Відразу відчувалася атмосфера Прем’єр-ліги – зовсім інші швидкості, рівень гравців, можна сказати, що все інакше, це вже дорослий футбол. Для мене цей дебют став несподіванкою, я потрапив у заявку основної команди вдруге. Надалі буду наполегливо працювати, щоби залишатися в основній обоймі «Руху».

Загалом цього сезону в офіційних матчах Української Прем’єр-ліги «Рух» задіяв 31-го футболіста, з них 13 – стали абсолютними дебютантами.

Андрій Столярчук і Денис Теслюк є також лідерами юніорської команди «жовто-чорних», яка впевнено лідирує в чемпіонаті U-19 і прагне повторити минулорічний успіх – стати чемпіонами України.

Андрій СТОЛЯРЧУК: «Звичайно, в нас зараз є багато шансів вдруге стати чемпіонами. Але наперед про це ніколи не можна говорити, бо попереду ще 8 турів. Доволі непросто зараз виходити на ігри, тому що відчувається тиск, відповідальність, кожна гра важка в моральному, фізичному, психологічному планах. Але на кожен матч ми виходимо битися, намагаємося довести, що ми – чемпіони. До того ж, хочеться ще зіграти в Юнацькій лізі УЄФА. Це теж стимул, щоби закінчити чемпіонат України на першій сходинці».

Денис ТЕСЛЮК: «Я вважаю, що в нас дуже хороша, сильна та боєздатна команда з хорошим тренерським штабом, який нас мотивує. І хлопці самі розуміють, що нам під силу знову стати чемпіонами, вдруге стати найсильнішими на рівні U-19. Працюємо над цим, дуже хочемо досягнути успіху».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини