СОЛОМОН І РОМАН – ПРО ПІДГОТОВКУ ДО ПОЄДИНКУ ПРОТИ «ВОРСКЛИ»

Атакувальний півзахисник Вів Соломон-Отабор і правий захисник Віталій Роман, які через різні причини пропустили попередню гру проти «Дніпра-1», тренуються в загальній групі «Руху».

 

 

Англійський футболіст «жовто-чорних» відбув дискваліфікацію через незрозуміле вилучення в матчі проти «Інгульця» 19-го квітня – тоді він у рядовій ігровій ситуації отримав другу жовту картку від арбітра Дмитра Кривушкіна. Зараз Соломон готовий вийти на футбольне поле в протистоянні з полтавською командою, яку він називає сильним суперником.

 

 

Вів СОЛОМОН-ОТАБОР, півзахисник «Руху»: «Почуваюся дуже добре, готовий зіграти в найближчому матчі та допомогти команді. Під час того, як пропускав одну зустріч, тренувався інтенсивно, тепер буду радий знову повернутися в гру. В нашої команди зараз серія невдач, але навіть за таких обставин варто зберігати позитивне налаштування, дослухатися до настанов тренерського штабу та виправляти ситуацію в наступних поєдинках. Сподіваюся, що все в нас буде добре. Знаю, що «Ворскла» – це хороша команда, там є сильні футболісти. Але і в нас є гравці високого класу, тому ми повинні продовжувати робити те, що запланували, добре тренуватися та наполегливо готуватися. Потрібно діяти так само, як у першій зустрічі з цим суперником, коли ми перемогли його на виїзді, – пресингувати, атакувати, вдало захищатися. Тоді можемо розраховувати на повторний успіх із «Ворсклою».

Захисник Віталій Роман під час матчу з «Інгульцем» отримав прикре ушкодження, зіткнувшись з одноклубником Мар’яном Мисиком у центрі поля. Через це він пропустив гру з «дніпрянами», але тепер лікарі вже дозволили футболісту відновити тренування в загальній групі «Руху». Хоча наслідки того епізоду більш ніж тижневої давнини ще помітні на його обличчі на фото та відео.

 

 

Віталій РОМАН, захисник «Руху»: «Зараз почуваюся набагато краще. Потрохи проходжу реабілітацію, повернувся до загальної групи, де на тренуваннях готуюся з командою до гри. Нам потрібно в кожному матчі брати очки, незважаючи на суперника. Ми знаємо, як грає «Ворскла», вивчили її сильні та слабкі якості, будемо старатися використати наші сильні сторони та здобути такі бажані для нас очки. Полтавська команда грає за нестандартною схемою, яку важко перекрити, – ромбом у середині. Але ми вивчили цей момент, тому, вважаю, готовими підходимо до гри. Те, що ми зараз опинилися у складній ситуації, боремося за виживання, – звичайно, неприємно, проте тренерський штаб нас завжди підбадьорює, щоби ми не опускали голови, працювали, виходили на тренування та матчі з позитивними налаштуванням і настроєм».

Матч 23-го туру УПЛ між львівським «Рухом» і полтавською «Ворсклою» відбудеться в суботу, 29-го квітня, на «Арені Львів». Початок – о 15:00.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини