«РУХІВЦІ» РАЗОМ ІЗ МОЛОДІЖНОЮ ЗБІРНОЮ УКРАЇНИ ПОСТУПИЛИСЯ СЛОВАЧЧИНІ U-21

Усі троє гравців «жовто-чорних» Олексій Сич, Микола Кухаревич та Остап Притула взяли участь у заключному поєдинку на Antalya Cup проти однолітків із Словаччини.
 


Олексій Сич зіграв весь матч. Микола Кухаревич вийшов на поле по перерві, замінивши Данила Алефіренка, а Остап Притула на 83-ій хвилині замінив Артема Бондаренка.

Перший тайм протистояння завершився з рахунком 0:0, а вже на початку другої 45-хвилинки підопічні Руслана Ротаня забили двічі у ворота словаків. Відзначилися Мудрик та В’юнник. До слова, саме Олексій Сич віддав асист на Богдана В’юнника під час другого голу. Втім, втримати цю перевагу «синьо-жовті» не зуміли. До завершення гри суперники забили три м’ячі. Наприкінці матчу Микола Кухаревич ударом головою міг відновити паритет, але словаків врятував кіпер. У підсумку – 3:2 на користь Словаччини.

Загалом молодіжна збірна України у трьох матчах на Antalya Cup здобула лише один заліковий бал в матчі із Узбекистаном U-21 (1:1), а ще у двох поєдинках «синьо-жовті» зазнали поразок: Болгарія U-21 (1:2), Словаччина U-21 (2:3). Таким чином молодіжна збірна України посіла останню сходинку в товариському турнірі Antalya Cup. А перемогу на змаганнях здобули словаки. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини