«РУХ» ПІДПИСАВ ЦЕНТРБЕКА З «АГРОБІЗНЕСА»

 

«Жовто-чорні» здійснили повноцінний трансфер 18-річного оборонця Романа Дідика. Контракт з центрбеком розрахований на 5 років. 

Попри свій юний вік, Роман вже має чималий досвід виступів на професійному рівні. Впродовж двох останніх сезонів у «Агробізнесі» центрбек зіграв 42 матчі у Першій лізі та відзначився двома голами. А ще Дідик є вихованцем дитячої школи винниківського «Руху». Захищав кольори юнацьких команд «Руху» та «УФК-Карпати», а також викликався у юнацьку збірну України (U-18). За «жовто-чорних» Роман гратиме під 29-им номером. 

Роман ДІДИК, новачок ФК «Рух»: «Емоції позитивні. Я на сьомому небі від щастя. Радий повернутись додому в рідний клуб, який мене виховував. Буду гордо захищати кольори «Руху». Про зацікавленість з боку клубу знав уже давно. Конкретні переговори щодо переходу відбувались впродовж останнього тижня. Був усіма руками за цей перехід. Звісно, грати в команді УПЛ - це виклик. Сподіваюсь, я з ним впораюсь. Вже мав нагоду поговорити з головним тренером. Він пояснив мені деякі нюанси гри «Руху». Я готовий дебютувати за «Рух» вже цієї неділі, але вирішувати, звісно, наставнику. Я ж ставлю перед собою лише максимальні задачі у клубі».

 

   

Володимир Лапіцький, спортивний директор ФК «Рух»: «Рідко можна знайти 18-річного гравця, за спиною якого уже пів сотні матчів на професійному рівні. Дідик був гравцем основного складу у «Агробізнесі» - команді, яка ставить перед собою амбіційні завдання, також встиг попрацювати з кваліфікованими тренерами. Він демонстував хорошу гру, тепер настав час йому робити крок уперед. Також дуже приємно, що це перший вихованець винниківського «Руху», який буде виступати за команду на професійному рівні. У хлопця львівський сталевий характер, і це помітно на полі. Вдячний почесному президенту Григорію Козловському, який взяв безпосередню участь у перемовинах, та Президенту «Агробізнесу» Олегу Собуцькому, який пішов нам назустріч».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини