ЕДСОН ФЕРНАНДО ЗАЛИШАЄ «РУХ»

 

Бразильський опорний півзахисник впродовж року виступатиме в оренді за мексиканський клуб «Хуарес».

Едсон Фернандо перейшов до «Руху» у січні 2022 року з «Баї». Втім через початок повномасштабного вторгнення гравець відправився в оренду до кінця року в «Атлетіко Гойяненсе».

У грудні 2022 року Едсон повернувся у стан «Руху» й відтоді зіграв у 18 матчах УПЛ. Зокрема, у поточному сезоні бразильський легіонер провів 13 матчів (853 хвилини), в яких отримав 4 жовтих картки й результативними діями не відзначався.

Оренда у «Хуарес» з елітного мексиканського дивізіону розрахована на рік. Угода включає право викупу футболіста. 

 

 

«Вибачте мене, будь ласка, коли робив щось, що вам не подобалось, але я хочу подякувати всім: тренерському штабу, персоналу, лікарям та звичайно гравцям, за підтримку, допомогу та терпіння, яке ви проявляли до мене. Буду вічно вдячний! 

Я хочу побажати усім вам успіху! Я буду вболівати за кожного де б я не був. Я вдячний за дружбу та моменти, які я мав тут. Залишаю команду з важким серцем і з відчуттям, що міг допомогти всім більше, з почуттям, що ви не знаєте, яким футболістом Едсон є насправді. Знаєте, я тут міг ще більше зробити як людина і як спортсмен, але мені було важко. У будь-якому випадку, велике вам дякую і нехай вас Бог благословить! Перемоги Україні! Слава Україні та «Руху»! 

 

 

Зараз мене переповнюють емоції, адже прощатись завжди важко, але розумію, що мені потрібно рухатись далі. Бажаю успіху всій команді, щоб футбольний клуб «Рух» й надалі ріс та розвивався. Звичайно я більше спілкувався з легіонерами, але в клубі чудовий колектив і я залишаю тут багато нових друзів. Буду й надалі підтримувати зв’язок з Євгенієм Пастухом, Богданом Слюбиком, Василем Рунічем, Остапом Притулою. Але і з іншими хлопцями у мене ніколи не було проблем – усі вони дуже хороші люди. Я усім дуже вдячний. Я буду вболівати за вас. Сподіваюсь, ще зустрінемось» – сказав Едсон під час прощання з командою

 


loading...

1 коментарів

  • Т

    Тарас

    2 лютого 2024 р., 18:21

    Нарешті до Козловського Дійшло заграничні гівно величне. Щоб Плюман з Таллесом позбутися. Але менеджери в русі слабенькі. Продавати не вміють. Як відати Едсона лише в оренду. За гроші продавати потрібно. В Україні чомусь купують футболістів за кордоном за гроші потім вони не проявляють себе відпускають їх безплатно а потім щей по судах тягаються з цим закордонним непотрібном. Не треба в русі більше легіонерів. Розвивайте своїх українських футболістів. Але патріотів України щоб як щурі з України не тікали.

Схожі новини