«РУХ» ПІДПИСАВ АРГЕНТИНЦЯ

 

«Жовто-чорні» домовились про співпрацю з 25-тирічним фланговим оборонцем Фабрісіо Альваренгою.

Альваренга - вихованець клубу «Велес Сарсфілд» зі столиці Аргентини - Буенос-Айреса. Українським уболівальникам цей футболіст знайомий виступами за «Олімпік», кольори якого захищав упродовж минулого сезону. За донеччан зіграв 15 матчів та відзначився одним голом - у ворота київського «Динамо». Амплуа Фабрісіо - правий оборонець, проте може зіграти і на інших позиціях. 

Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА, гравець ФК «Рух»: «Я розпочинав свою футбольну кар’єру, як вінгер, був з перших матчів націлений на ворота суперників. В минулій українській команді грав на правому фланзі захисту. Кожна з цих позицій є природньою для мене, але останнє слово за тренером. Буду грати там, де мене бачить наставник.

Задоволений переходом в «Рух». Зізнаюсь, довго над пропозицією не думав. Коли приїхав до Львова, то одразу закохався у ваше місто. Для мене честь захищати кольори клубу, який представляє це місто в УПЛ. Моя особиста ціль тут - зіграти якомога більше матчів та показати, на що я здатен. Звісно, у мене, як і в кожного футболіста, є мрія зіграти на європейській арені. Тому я вмотивований віддавати команді усі свої сили, аби разом з нею здобувати якнайкращі результати».   

Володимир ЛАПІЦЬКИЙ, спортивний директор ФК «Рух»: «Альваренгу побачили ще на зимових зборах в Туреччині. Жили з «Олімпіком» в одному готелі, тренувались на сусідніх полях, не раз дивились їхні тренування та спаринги. І вже тоді помітили, що донеччани зупинили свій вибір на кваліфікованому оборонцю. Дуже важливо, що він вже має досвід виступів в українському футболі, знає наші реалії. Відтак, багато часу для адаптації йому не знадобиться. Фабрісіо повинен скласти хорошу конкуренцію Ромі Гагуну на правому фланзі оборони. А хто її виграє, це вже вирішувати головному тренеру». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини