ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ: «МАТЧ ПРОТИ «ОЛЕКСАНДРІЇ» – ЦЕ РЕАЛЬНО ФІНАЛ ДЛЯ НАС»

Опорний півзахисник «Руху» Денис Підгурський поділився очікування від поєдинку останнього туру УПЛ проти «Олександрії» на «Арені Львів» у неділю, 4-го червня.

 

 

– Матч проти «Олександрії» дуже важливий для нас, тому що це фінал для нас, це реально фінал. Але ми зараз у хорошому настрої, у нас непогана серія, ми на ходу, дуже добре всі хлопці тренуються.

Ми аналізували ті багато варіантів, як можемо залишитися в Прем’єр-лізі. Але найголовніший варіант – це виходити та перемагати. Якщо виграємо – то однозначно залишимося. Це все, що від нас треба зараз.

«Олександрія» – це дуже хороша команда, із зими там новий тренерський штаб, вони розпочали грати в комбінаційний футбол, пробують діяти тактично правильно. Мені дуже подобається наш майбутній суперник, він заслуговує на те, щоби боротися за 3-5-те місця в турнірній таблиці. Для них гра проти нас так само дуже важлива, тому що вони хочуть потрапити в єврокубки.

Але ми не будемо дивитися на них, зараз ми сконцентровані на своїй грі, тому що вона в нас останнім часом непогано виходить.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини