«РУХ» ПЕРЕМІГ НА ВИЇЗДІ «ОЛЕКСАНДРІЮ» У ЧЕМПІОНАТІ СЕРЕД ЮНАЦЬКИХ КОМАНД

У принциповому матчі в Олександрії «Рух» U-19 здолав суперника, який теж перебуває у верхній частині турнірної таблиці, – 2:1.

 

 

Усе розпочалося з боротьби за ініціативу, адже зустрічалися команди, гідні одна одної. Однак згодом перевагою заволоділи гості зі Львова. На випад господарів на 6-ій хвилині добре зреагував воротар Герета, який вчасно вийшов із воріт і ліквідував загрозу. На це на 11-ій хвилині відповів капітан «рухівців» Підгурський, який небезпечно пробив з-за меж штрафного майданчика.

У «жовто-чорних» у першому таймі непогано виходили атаки з лівого флангу – запам’яталися, зокрема, три з них, коли на вістрі опинялися Пастух, Непейпієв, Теслюк та інші, однак до гола справа не дійшла.

На 34-ій хвилині арбітр вивів команди з поля через повітряну тривогу, проте невдовзі гра відновилася. І гості відкрили рахунок – відзначився форвард Теслюк – 0:1.

У другому таймі «олександрійці» намагалися відігратися, і їм це вдалося на 60-ій хвилині гри, коли Давиденко скористався наданою йому можливістю – 1:1. До речі, надмірно заряджений на протистояння футболіст господарів незабаром отримав другу жовту картку та покинув поле.

Кількісною більшістю «жовто-чорні» скористалися доволі швидко – Столярчук, який вийшов на заміну у другій частині поєдинку, правильно оцінив ситуацію та забив вирішальний гол – 1:2.

У важкому матчі підопічні Віталія Пономарьова заробили три очки та залишаються лідерами юнацького чемпіонату України за втраченими очками. Попереду у львів’ян іще домашня гра проти одеського «Чорноморця».

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 15-ий тур.

29 листопада 2022 року. Олександрія, стадіон «Ніка-плюс».

«Олександрія» U-19 – «Рух» U-19 (Львів) – 1:2 (0:1).

Голи: Давиденко, 60 – Теслюк, 42; Столярчук, 70.

Попередження: Квасниця, 50; Столярчук, 82.

Вилучення: Давиденко («Олександрія»), 66 (друге попередження).

«Рух» U-19: Герета, Роман, Товарницький, Холод, Добрянський, Підгурський (кап.), О.Федор (Русяк, 74), Квасниця, Непейпієв (Столярчук, 56), Пастух (Рогачов, 66), Теслюк (Бендера, 74).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини