«РУХ» І «ПРИКАРПАТТЯ» ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ

 

Меморандум між клубами стосується професійного та дитячо-юнацького футболу.

Підписання договору відбулось одразу по завершенню товариського матчу між командами. Клуби домовились проводити спільні дитячі турніри та обмінюватись тренерським досвідом. Крім того, найталановитіші вихованці івано-франківського футболу матимуть змогу спробувати свої сили у командах «Руху». 

 

 

Руслан МАРЦІНКІВ, міський голова Івано-Франківська: «Ми хочемо, щоб наші футболісти прогресували. Знаємо, що футбольний клуб «Рух» активно розвиває свою інфраструктуру, будує академію, відтак, зацікавлені у співпраці. Перші паростки цієї співпраці вже є - «Прикарпатття» орендувало двох гравців з «Руху». Зі свого боку домовились, якщо наш гравець хоче розвиватись і грати на вищому рівні, то львівський клуб отримує першочергове право запросити цього футболіста у свою команду. Для наших хлопців це велика мотивація рухатись вперед».

 

 

Ігор ДЕДИШИН, генеральний директор ФК «Рух» (Львів): «На мою суб’єктивну думку, Івано-Франківщина має чи не найбільший футбольний потенціал серед усіх західних областей України. У регіоні багато талановитих дітей та юнаків. Але для їхнього подальшого розвитку потрібна інфраструктура, прогресивна тренерська методика та спеціальне обладнання. Власне, на цьому ми робимо великий акцент у нашій Академії, відтак, готові ділитися своїм досвідом та напрацюваннями з нашими партнерами. Один з мотивів - дати можливість івано-франківським юнакам дебютувати у Прем’єр-лізі. Це співпраця на рівних умовах і вона має на меті підвищити рівень дитячо-юнацького футболу на заході України. Впевнений, від цієї співпраці виграють обидві сторони».

Співпраця між клубами здійснюватиметься в таких напрямках:

- обмін професійними футболістами між командами клубів на засадах оренди чи повного переходу;
- використання в інтересах двох Сторін інфраструктурних об’єктів, що знаходяться у власності чи розпорядженні кожної із Сторін;
- організація товариських матчів та турнірів із залученням до участі професійних та дитячо-юнацьких команд обох Сторін;
- організація та здійснення селекційної роботи, пошуку і відбору перспективних юних футболістів, їх навчання і підготовка для виступів у клубному професійному футболі та за збірні команди України різних вікових груп.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини