ПОРАЗКА «РУХУ» ВІД «ЗОРІ» В КИЄВІ

 

Пропустивши в першому таймі гол з одинадцятиметрового, а після перерви – ще двічі, «жовто-чорні» поступилися луганській команді з рахунком 0:3.

На атакувальні спроби господарів одразу на 1-ій хвилині «рухівці» відповіли своєю активною контргрою та створили два небезпечні моменти. На 6-ій хвилині гості могли забивати з кутового. Таллес навісив, Довгий пробив, воротар відбив, із другої спроби Климчук закручував м’яч обвідним ударом у дальню «дев’ятку», проте не влучив.

На 10-ій Таллес уже виконував штрафний, навісивши на дальню стійку, де відкрився Догвий. Однак, дотягуючись до м’яча, завдати акцентованого удару не зміг.

Гострі атаки організовували і футболісти «Зорі», але, опиняючись на ударних позиціях, вище воріт стріляли Дришлюк, Антюх і Мишньов. А на 18-ій хвилині ігрове зіткнення Дришлюка та Слюбика у штрафному майданчику «Руху» арбітр із Дніпра Віталій Романов кваліфікував, як порушення правил. З одинадцятиметрового Булеца розвів м’яч і воротаря Паньків в різні кути – 1:0.

«Жовто-чорні» створили можливість для того, щоби вирівняти становище, на 23-ій хвилині – Роман узяв гру на себе, пройшов до чужого штрафного майданчика, в нього м’яч вибили, другим темпом підібрав Соломон і пробив – поруч зі стійкою.

Одразу на початку другого тайму Климчук і Соломон організували перспективну атаку, однак Довгий у карній зоні суперника до м’яча не дотягнувся. Другим темпом спробував пробити Едсон, але удар вийшов слабким і невлучним. Згодом головою пробував вразити ворота Карабін – невлучно.

Далі господарі намагалися м’яч під контролем, а «рухівці» пробували відповідати гострими атаками. На 64-ій хвилині передачею від Вантуха з лівого флангу сповна скористався Русин, який випередив захисників і прицільно пробив – 2:0.

Чудовий шанс у «Руху» виник на 75-ій хвилині: хороший рейд лівим краєм здійснив Соломон, після чого віддав у центр карної зони, де вже чатував Климчук, який сильно пробив по воротах – «Зорю» врятувала поперечка, яка відбила м’яч. Через дві хвилини здалеку пробив Таллес, проте зробив це занадто слабко. Згодом після прострілу від Булеци надійно зіграв голкіпер Паньків, який ліквідував загрозу.

«Жовто-чорні» пробували атакувати до останніх хвилин гри, а господарі підловили їх на стрімкій контратаці: Снурніцин прострілив із лівого флангу, а Погорілий переграв голкіпера Паньківа. Поразка «Руху» – 0:3.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 19-ий тур.

2 квітня 2023 року. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ).

«Зоря» (Луганськ) – «Рух» (Львів) – 3:0 (1:0).

Голи: Булеца, 18 (пен.); Русин, 64; Погорілий, 86.

Попередження: Слюбик, 88.

«Рух»: Паньків, Лях, Дідик, Слюбик, Роман, Довгий, Едсон (Притула, 60), Соломон, Таллес, Климчук, Карабін (Руніч, 60).


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    2 квітня 2023 р., 23:19

    Звичайно, програвати неприємно, навіть такій хорошій команді, як Зоря. Заради справедливості треба сказати, що Климчук на таких сумнівних порушеннях в штрафній іноді заробляв пенальті. Слюбику не треба було в штрафній йти в таку трохи жорстку боротьбу, адже суперник цього чекав, щоб впасти. А взагалі по матчу Слюбик сьогодні був найкращим! Молодець! Розчарував сьогодні Дідик… 2й та 3й на його совісті. Так грати не можна. Цікаво скільки Климчуку треба спроб в грі, щоб з 10 метрів попасти в ворота? Єдиний спосіб це виправити – це після кожного тренування залишатись на 15-20 хвилин і відпрацьовувати удари. Це ж твоя робота! Але не все так погано! Гра була цікавою. Команда боролась до кінця і шукала свої шанси. З’явились ознаки покращення гри і це радує. Працюйте над атакою, над кобінаціями і успіх прийде!! Якщо не забиваєш, то не виграєш!!!

  • С

    Сергій

    2 квітня 2023 р., 22:38

    Звичайно, програвати неприємно, навіть такій хорошій команді, як Зоря. Заради справедливості треба сказати, що Климчук на таких сумнівних порушеннях в штрафній іноді заробляв пенальті. Слюбику не треба було в штрафній

Схожі новини