КУБОК ДЮФЛУ. ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ТРИ ПЕРЕМОГИ НАД СТАРШИМИ «КАРПАТІВЦЯМИ»

У Кубку ДЮФЛУ «рухівці» виступають проти на рік старших команд, але це не завадило академікам у 2-му турі здобути дві перемоги над ДЮСШ «Карпати», здолати УФК «Карпати» та зіграти один матч внічию.  
 


«Рух» U-14 декласував УФК «Карпати» U-15. «Жовто-чорні» з першої хвилини взяли гру під свій контроль: демонстрували атакуючий та комбінаційний футбол, якому «зелено-білі» не мали що протиставити. Вже у першому таймі у воротах суперника розписалися Михалюк та Васківчук, а на початку другого – забив Літвінчук. У підсумку – розгромна перемога з рахунком 3:0.
 


Дещо несправедлива нічия трапилась у матчі між юнацькими командами U-17 «Руху» та УФК «Карпати». Вже у першому таймі Музичук оформив дубль і «рухівці» перемагали з рахунком 2:0. Ще до перерви «карпатівці» скоротили відрив – 2:1. У другому таймі «жовто-чорні» переважали свого суперника. А згодом і взагалі претендували на очевидне пенальті, яке головний арбітр помилково не призначив. Все ж «зелено-білі» витиснули максимум з цього протистояння і зуміли зрівняти рахунок наприкінці гри – 2:2.  
 


До логічного завершення зуміли довести гру вихованці Академії 2010-го року народження в матчі проти ДЮСШ «Карпати» U-14. Попри ігрову перевагу «рухівців», рахунок в матчі був 1:1. На забитий м’яч Бойка «зелено-білі» відповіли своїм голом. Все ж у другому таймі «жовто-чорні» таки досягли свого й зуміли одну з численних атак втілити у забитий м’я – відзначився Островський. У підсумку, 2:1 перемога АФ «Рух» U-13 над ДЮСШ «Карпати» U-14. 
 


Справжній характер та волю до перемоги довелось продемонструвати команді «Рух» U-15. Підопічні Савицького та Богатиря першими пропустили в матчі з ДЮСШ «Карпати» U-16, але згодом зуміли відновити паритет завдяки голу Залипки. А на останніх хвилинах переможний постріл у ворота «карпатівців» завдав Нанашко, який встановив остаточний рахунок в матчі – 2:1 на користь «жовто-чорних».
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини