ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИЛИСЬ «КОЛОСУ» U-19

 

У першому таймі Шайда відкрив рахунок, реалізувавши пенальті, але в другій половині гри ковалівці вирвали перемогу, забивши два голи – 1:2.

У 19-му турі юнацької першості «Рух» U-19 зіграв на виїзді з «Колосом» U-19. Після поразки від однолітків з «Полісся» головний тренер юніорів «жовто-чорних» Юрій Бакалов провів суттєву ротацію у складі. Так, у стартовому складі львів’ян вийшла низка дебютантів, зокрема Арсен Залипка, Назарій Мікляш, Данило Слива та Артем Угринчук. Тоді як в другій половині матчу, вийшовши на заміну, дебютували Юрій Мужиловський та Дмитро Себро.

Гра розпочалася у неспішному темпі й обидві команди почергово володіли м’ячем. Та на 16-ій хвилині Шайда заробив пенальті, який сам же і реалізував. «Колос» відповів своїм небезпечним моментом, коли спочатку Бакус у блискучому стрибку врятував команду після небезпечного рикошету, а наступний удар заблокували захисники львів’ян. Згодом Гусол лівим флангом вибіг у контратаку, змістився у центр та пробив у стійку. 

Одразу після початку другого тайму «рухівців» врятував Бакус – Маркіян відбив постріл зі штрафного. Також голкіпер «жовто-чорних» вступив у гру, коли спочатку парирував небезпечний удар у ближній кут, а також ногою нейтралізував спробу Гусола поцілити обвідним ударом у дальній кут. Втім згодом Бакусу не вдалося зафіксувати м’яч після дальньої передачі гравців «Колоса» і він випустив його з рук, а Захарків підстеріг помилку та зрівняв рахунок у матчі. «Рухівці» спробували повернути собі перевагу та пішли в атаку, але до гостроти біля воріт господарів справа не дійшла. Тоді як «Колос» міг відзначитись вдруге – Турко заблокував удар у пусті ворота. Але вже у наступному моменті ковалівці вийшли уперед: подачу з кутового замкнув Шершень. Після цього чудову нагоду забити мав Шандра, проте його потужний постріл відбив голкіпер. 

У підсумку, прикра поразка юніорів «Руху» з рахунком 1:2. В наступному турі підопічні Юрія Бакалова у четвер, 7 березня, зіграють проти «Дніпра-1» U-19. Стартовий свисток цього поєдинку пролунає о 12:00.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 19 тур. «Колос» (Ковалівка) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 2:1 (0:1)

1 березня 2024 року. Ковалівка, НТБ «Колос»

Голи: Захарків, 68, Шершень, 76 – Шайда, 17 (пенальті)

Попередження: Мікляш, 35, Турко, 46, Бойко, 75, Шандра, 90+2

«Рух» U-19: Бакус, Герега, Турко, Баршак, Залипка (Себро, 90), Бойко, Мікляш (Шандра, 46), Слива (Штокал, 82), Шайда, Квас (Коваль, 82), Угринчук (Мужиловський, 77)

 

У матеріалі використано фото ФК «Колос»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини