ЄВГЕНІЙ ПАСТУХ ОТРИМАВ ВИКЛИК У МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

Раніше у молодіжку були викликані «рухівці» Віталій Роман, Богдан Слюбик та Ілля Квасниця, а «синьо-жовті» у березні зіграють спаринг з Марокко U-23 та матч відбору на Євро-2025 проти Азербайджану U-21. 

 

 

Півзахисник «Руху» Євгеній Пастух отримав виклик до складу збірної України U-21 на два поєдинки у березні. 

Зокрема, 22 березня о 20:00 підопічні Унаї Мельгоси зустрінуться у товариському матчі з Марокко U-23 (спаринг відбудеться у Туреччині). А 26 березня молодіжка у Баку зіграє поєдинок відбору на Євро-2025 з Азербайджаном U-21 – стартовий свисток пролунає о 14:00. 

Додамо, що 19-річного півзахисника «жовто-чорних» вперше викликали у збірну України U-21 і він може дебютувати у новій для себе віковій категорії. Зокрема, раніше Євгенія Пастуха викликали у збірну України U-19, у складі якої провів 3 поєдинки.

Нагадаємо, раніше виклик у молодіжку отримали ще троє «рухівців» – Богдан Слюбик, Віталій Роман та Ілля Квасниця. Так, за путівку на Євро-2025 збірна України U-21 змагається у групі з Англією, Сербією, Північною Ірландією, Азербайджаном та Люксембургом. Наразі «синьо-жовті» після 6 турів (українці зіграли 5 матчів) очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 15 очок.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини