ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «У НАС БУЛО ДОСТАТНЬО МОМЕНТІВ, ЩОБ ВИГРАТИ З ПЕРЕКОНЛИВІШИМ РАХУНКОМ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував перемогу над «Реал Фармою» (1:0). 

 

 

– У «Руху-2» була повна ігрова та територіальна перевага, але нам не вистачає взаємодії в атаці та хорошої останньої передачі. Важко говорити про якісь награні комбінації, адже протягом сезону через команду пройшло понад 50 гравців. Проте я задоволений ставленням хлопців до гри – вони продемонстрували велике бажання перемогти. Це перша для нас перемога в офіційному матчі в цьому році і вона цілком заслужена. 

Ми створили багато моментів, але десь не вистачало майстерності та холоднокровності, а десь зіграності футболістів, бо не було якісних дій у стадії завершення. Звісно, кожен тренер хоче, аби його команда створювала якомога більше моментів та конвертувала їх у забиті голи. Водночас нам було непросто діяти проти насиченого захисту «Реал Фарми», адже вони грали у п’ять захисників. На теорії ми обговорювали це і вважаю, що сьогодні було достатньо моментів, щоб виграти з переконливішим рахунком. 

Команда подала багато кутових, але результату не було, тому ми й випустили на поле наших захисників, які добре грають у верховій боротьбі. Загалом футболісти, які вийшли на заміну, підсилили гру. Це ті гравці, які регулярно тренуються у «Руху-2» і краще зіграні між собою. Тренерський штаб розраховує на них і вони проявили себе досить якісно.


loading...

2 коментарів

  • В

    Вадім

    28 квітня 2024 р., 18:56

    +380663318565

  • В

    Вадім

    28 квітня 2024 р., 18:55

    0663318565

Схожі новини