ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ТРИ ПЕРЕМОГИ У 17-МУ ТУРІ ДЮФЛУ

 

«Жовто-чорні» у категоріях U-17, U-16 та U-14 перемогли вихованців «Ліцею-Вікторія», а в категорії U-15 зіграли внічию. 

 

 

Вихованці Академії «Руху» у 17-му турі ДЮФЛУ зустрілися з вихованцями «Ліцею-Вікторія» та здобули впевнені перемоги у трьох поєдинках, а ще одна гра закінчилась внічию. 

Зокрема, команда «жовто-чорних» з вікової категорії U-17 (гравці 2007 року народження) на виїзді перемогла вихованців івано-франківського футболу з рахунком 4:1. За львів’ян відзначились Фіцик, Гембарський, Черкес та Горін. 

А команда Академії «Руху» 2009 року народження (U-15) у виїзному поєдинку зіграла внічию 1:1 з однолітками з «Ліцею-Вікторія». Голом у складі львів’ян відзначився Васківчук. 

У свою чергу «рухівці» 2010 року народження (U-14) вдома перемогли івано-франківців з розгромним рахунком 6:0 (Курташ оформив покер, а Бодак – дубль). 

Тоді як команда «жовто-чорних» U-16 (2008 рік народження) розгромила однолітків з «Ліцею-Вікторія» із рахунком 8:0. Голами у цьому матчі відзначились Повханич, Клеутін та Соломон, двічі забив Рибак, а Кройтарь оформив хет-трик. 

 

 

Водночас дві перемоги у чотирьох матчах ДЮФЛУ з «Буковиною» здобули команди ДЮСШ «Рух». Так, команда U-17 вдома поступилася з рахунком 2:3. Також поразки, але у виїзному поєдинку, зазнали «школярі» з команди U-14 – 2:5. З аналогічним рахунком свій виїзний поєдинок виграла команда ДЮСШ «Рух» U-16. А команда «школярів» U-15 вдома перемогла «Буковину» з рахунком 2:0.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини