«РУХІВЦІВ» ВКЛЮЧИЛИ У СИМВОЛІЧНІ ЗБІРНІ 21-ГО ТУРУ УПЛ

 

Експерти та журналісти відзначили розгромну перемогу «жовто-чорних» над «Металістом 1925» та виділили гравців, які зробили найбільший внесок у перемогу над харків’янами. 

 

 

У 21-му турі УПЛ «Рух» на виїзді розгромив «Металіст 1925» з рахунком 4:1. Відтак львів’яни звернули на себе увагу журналістів та експертів, які включили деяких «рухівців» у символічні збірні туру.

Так, портал UA-FOOTBALL.COM відзначив «рухівців» Фредді Плюмана та Іллю Квасницю. Легіонер із Гваделупи оформив дубль у ворота «Металіста 1925», тоді як 20-річний українець на протилежному фланзі заробив 11-метровий удар та записав у свій актив забитий м'яч, подвоївши перевагу львів'ян у тому матчі. 

 

 

Також до переліку найкращих у 21-му турі УПЛ Квасницю та Плюмана включило видання «СПОРТИВКА».

 

 

Не оминули увагою гру вінгерів «Руху» й на порталі SPORTARENA. За їхніми словами, до якогось часу «Металіст 1925» і подумати б не зміг про таке завершення матчу з львів’янами, але потужний виступ «жовто-чорних» з 17 до 36 хвилини зламав усю гру харків’янам. Особливо відзначився в перших результативних комбінаціях правий вінгер Квасниця: його швидкісні проходи та вміння грати між лініями поставили складні завдання перед обороною номінальних господарів. Саме Ілля заробив пенальті під перший гол матчу. Пізніше брав участь у більшості швидких атак «Руху», а після тонкого пасу Пастуха подвоїв рахунок уже через три хвилини. Тоді як швидкий та технічний Фредді Плюман виконував складні завдання на полі і при цьому так багато зробив із малою кількістю помилок і браку. Найкращий легіонер туру відкрив рахунок у матчі з пенальті, а потім відзначився вдруге, в дотик замкнувши подачу Сича з правого флангу. Фредді своєчасно підтримував атаки, відзначався тонкими рішеннями в пасовій роботі й посприяв декласуванню «Металіста 1925» ще в першому таймі. 

Також портал SPORTARENA назвав Віталія Пономарьова тренером туру: «Рух» прекрасно грав на зустрічних курсах і продемонстрував значно більшу гостроту та конкретику в завершенні. Всупереч очікуванням, львівський колектив виграв центр поля та душив суперників пресингом. А забезпечивши собі розгромну перевагу ще в першому таймі, після перерви не втратив контролю гри після вилучення та голу харків’ян.

 

 

Портал FOOTBOOM у свою чергу не зміг не включити Квасницю та Плюмана у свою символічну збірну, але й відзначив також півзахисника «жовто-чорних» Дениса Підгурського. Зокрема, він видав потужний матч проти харків’ян, а нагородою за це став доволі ефектний гол. 

Крім того, Плюмана і Квасницю відзначив експерт проєкту «ТА ТО ТАКЕ» Михайло Смоловий. Водночас до збірної туру він включив ще двох «рухівців» – Євгенія Пастуха та Олексія Сича. Зокрема, експерт відзначив загострюючі дії гравців, які призвели до асистів, а також хорошу та надійну гру в обороні. 

 

 

Своєю чергою Українська Прем’єр-Ліга завдяки голосуванню визначила найяскравіших футболіста й наставника 21-го туру VBET Ліги. Так, найкращим гравцем туру було обрано Іллю Квасницю. Тоді як Віталій Пономарьов вже традиційно потрапив до переліку кращих тренерів туру в УПЛ. Втім цього разу за підсумками голосування його випередив наставник «Вереса» Олег Шандрук. 

 

 

Втім найкращим тренером 21-го туру УПЛ Віталія Пономарьова визнало Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу. Це третя поспіль перемога «Руху» в 6-матчевій безпрограшній серії (3 перемоги та 3 нічиї), яка триває ще з листопада минулого року. Також це третя розгромна перемога львів’ян у поточному чемпіонаті, зокрема із них – друга виїзна. Після трьох тижнів «Рух» повернувся на п’яте місце та продовжує напрочуд молодим за середнім віком складом претендувати на єврокубки.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини