ЗУСТРІЧ З ПОТАПОМ ТА РОЛЬ МЕДІА У ФУТБОЛІ. СТАРТУВАВ СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ «РУХ МОЖЛИВОСТЕЙ»

 

Із початком нового навчального року футбольний клуб «Рух» запустив унікальний проект для школярів. Першим зірковим гостем став продюсер, шоумен та співак Олексій Потапенко.

«Рух можливостей» – програма, створена для молодих та амбітних хлопців та дівчат, які прагнуть розвинути свої лідерські та організаційні якості. Це чудова можливість для школярів зсередини подивитись на специфіку різних професій клубу: від футболіста і тренера до прес-аташе та юриста. А найталановитішим дітям «Рух» запропонує можливість стажування з подальшим працевлаштуванням у структурі клубу.

На першу зустріч, яка відбулась у центрі Львова в «Grand Hotel», завітали хлопці віком від 9-ти до 19-ти років, які відгукнулись на наш проект та заповнили анкету. Спершу директор з розвитку «Руху» Максим Мотін представив юнакам куратора проекту Катерину Яворську, яка надалі буде знайомити учасників програми із цікавими гостями з різних навколофутбольних професій. 
 


Катерина Яворська, маркетолог ФК «Рух», куратор проекту «Рух можливостей»: «Цей унікальний проект створений для школярів Львова та області. Аналогів такій програмі нема не те, що в Україні, а, гадаю, навіть у Європі.

Головна мета проекту: показати дітям, що футбол – це не лише про гравців. Це ціла екосистема, в якій є безліч напрямків: від медіа і спонсорства до скаутингу та спортивної медицини. Аби 90 хвилин гри виглядали так, як ми всі бачимо на стадіонах чи екранах, за кадром працює безліч професіоналів, які роблять футбол справжнім видовищем. Відтак, ми прагнемо познайомити школярів із футбольною індустрією та, можливо, навіть допомогти їм знайти своє місце в ній.

В рамках «Рух можливостей» на дітей чекають зустрічі не тільки з найкращими футбольними спеціалістами, гравцями клубу, тренерами, але й популярними зірками шоубізнесу, відомими блогерами та іншими цікавими особистостями. Проект також передбачає відвідування шкіл командою «Руху», ексклюзивні подарунки, спільні перегляди матчів та багато сюрпризів. Натомість, від учасників ми очікуємо ініціативності, свіжих ідей та бажання допомагати розвивати свій улюблений клуб. А кращі з кращих отримають можливість стажування в структурі «Руху» і зможуть втілити свою мрію в реальність.

Сьогодні в нас відбулася, так би мовити, вступна зустріч із першими учасниками проекту. Ми знайомилися з дітьми, а вони – з футбольним клубом «Рух» та нашою програмою. Дізналися багато нового про роботу спортивних медіа та як проходить день футбольного журналіста. Також на дітей чекав справжній сюрприз – зустріч із Потапом. 

Приємно було побачити учасників різного віку. Але всіх об’єднує любов до футболу та запал в очах. Сподіваємося, що кількість учасників з кожним заходом буде рости все більше і більше, а отже більшатиме і наша «жовто-чорна» сім’я. Також чекаємо на дівчаток, адже «Рух можливостей» створений не тільки для хлопців – тут усім знайдеться щось для душі».

На першу зустріч із юнаками завітав зірковий продюсер та співак Олексій Потапенко, який розповів учасникам проекту про те, як потрібно досягати успіху та чим особливі світові зірки футболу. А ще Потап із кожним юнаком зробив пам’ятну світлину та записав відеопривітання для шкіл, в яких навчаються діти. 
 


Богдан ПАТЛАВСЬКИЙ, учасник проекту «Рух можливостей»: «Я надзвичайно вражений тим, що мав можливість поспілкуватися з Потапом. Насправді, він розповідав дуже цікаві та мотиваційні історії. Я зрозумів остаточно, щоб стати професійним футболістом потрібно не лише добре грати у футбол, а й багато працювати та вдосконалюватися. Також переконався в тому, якщо раптом не стану футболістом, то є безліч можливостей, аби реалізувати себе у футболі в іншій професії. Для багатьох це стане другим шансом у житті. Мені дуже сподобалась ця зустріч. Обов’язково завітаю сюди ще. Було надзвичайно повчально. Отримав велике задоволення».

Також журналіст медіацентру «Руху» Тарас Радюкін розповів про роль медіа у житті сучасного прогресивного клубу та продемонстрував як працює медіацентр «жовто-чорних» під час підготовки до матчу. 
 


На зустрічі, окрім дітей, були присутні й батьки юнаків. 

Христина ГАВРИШКЕВИЧ: «Мені та сину все дуже сподобалось. Це надзвичайно мотиваційна програма для дітей. Розумію, що навчатися у школі після таких зустрічей вони будуть краще, адже є мотивація, яка ними рухатиме надалі. Для себе я також зрозуміла, що футбол – це не лише бити по м’ячу. Навіть сьогодні, гадаю, діти зрозуміли, що вивчати іноземні мови – це також надзвичайно важливо. Дякую «Руху» за таку програму. Все пройшло на надзвичайно високому рівні». 

Вже незабаром відбудеться наступна зустріч із школярами у рамках проекту «Рух можливостей». Учасником програми може стати учень школи Львова чи області у віці від 12-ти до 17-ти років. Для цього необхідно заповнити форму, після чого з вами сконтактуються представники нашого клубу. Участь у програмі від однієї школи може взяти не більше 5 осіб.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини