ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ПЕРЕМОГА В ОСНОВНИЙ ЧАС, ПОРАЗКА У СЕРІЇ ПЕНАЛЬТІ

Після обміну перемогами (по 1:0) в серії післяматчевих одинадцятиметрових футболісти «Руху» U-15 схибили двічі, таким чином віддавши путівку в півфінал всеукраїнських змагань «Металісту» U-16.

 

 

У першому матчі чвертьфіналу «рухівці» мінімально поступилася на виїзді з рахунком 0:1. Тож у домашній грі, яка відбулася на одному з полів Академії «Руху», потрібно було перемагати з різницею у два м’ячі. Мінімальний виграш призвів до післяматчевої лотереї, яка, на жаль, виявилася невдалою – 1:4 в серії одинадцятиметрових.

Підопічні Назара Савицького з перших хвилин заволоділи територіальною перевагою. Харків’яни намагалися її нівелювати завдяки високому пресингу. Але «жовто-чорні» долали його, створюючи загрози біля воріт «Металіста». Зокрема, в першому таймі одним із найактивніших виглядав Кройтар. А на 23-ій хвилині після штрафного значне загострення виникло у штрафному майданчику гостей, проте в метушні ніхто не завдав завершальний удар.

До перерви запам’яталася комбінація за участю Сливи та Шелепінського, в якій перший ефектними фінтами обіграв одразу декількох опонентів, і удар зі штрафного Джурабаєва на компенсованій хвилині. До голів це не призвело.

Варто відзначити воротаря «Руху» Клименка, який неодноразово рятував після гострих контратак харківської команди. Зокрема, в другому таймі він вийшов переможцем після виходу сам-на-сам суперника.

У другому таймі Кройтар навісив у штрафний майданчик, а Джурабаєв, який перебував у вигідній позиції, не надто добре підлаштувався під удар головою. Та все ж «рухівці» досягнули свого після схожої атаки. Цього разу навісив Залипка, а повітряну дуель виграв Повханич – 1:0.

«Жовто-чорні» пробували вирішити долю путівки в півфінал Зимового кубка ДЮФЛ в основний час, однак їх спроби вдруге засмутити «Металіст» не увінчалися успіхом. А наприкінці гри три гострі моменти виникли в гостей, та господарям пощастило.

Проте не пощастило юним «рухівцям» у серії післяматчевих пенальті: схибили Джурабаєв і Слива, а забив лише Клеутін. Натомість харків’яни чотири рази влучно пробили з позначки та вишли у півфінал Зимового кубка ДЮФЛ.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини