«ЖОВТО-ЧОРНІ» РОЗГРОМИЛИ БРЕСТСЬКИЙ «РУХ»

Львів’яни у заключному матчі на турецьких зборах здобули переконливу перемогу над брестським «Рухом» – 5:0. Дублями відзначились Остап Притула та Юрій Климчук. Ще один гол у активі Богдана Бойчука.

 

 

Вже на старті матчу команди обмінялися небезпечними моментами. Львівський «Рух» не зміг довести до голу хорошу позиційну атаку – оборонці суперника нівелювали загрозу. Опоненти з Бресту теж спробували швидко відкрити рахунок. Бакай намагався перевірити Бандуру дальнім ударом, однак м’яч лише пролетів над поперечиною.

Також з самого початку зустрічі можна відзначити високий пресинг від українського колективу, який дуже швидко приніс результат.

Вже на 5-ій хвилині «жовто-чорні» повели у рахунку. Після розіграшу на правому фланзі Климчук отримав м’яч і віддав пас на самотнього Притулу. Остап обробив передачу та пробив точно у незахищений лівий кут білорусів – 1:0.

Згодом львів’яни подвоїли свою перевагу. Мисик готувався виконати подачу зі стандарту, але помітив Климчука, який перебував у вигідній позиції. Юрій отримав точну передачу, до якої білоруси виявились не готові і пробив повз воротаря – 2:0. 

А ще за мить номінальні господарі довели рахунок до розгромного. Кондраков чудово відкрився на лівому фланзі, за що був винагороджений передачею від одноклубника. Данііл виконав простріл. Голкіпер брестського «Руху» не порозумівся із захисниками, а Климчук лише скористався цією метушнею в діях суперників – 3:0.

Під завісу першого тайму після удару головою від гравця команди суперника м’яч ледь не залетів у дев’ятку. Бандура ситуацію контролював і перевів круглого на кутовий.

На цьому колектив із Бресту не зупинився, створивши біля воріт львів’ян ще один небезпечний момент. Номінальні гості виконали подачу до карного майданчика «жовто-чорних», де на дальній стійці ворота «Руху» розстрілював один з опонентів. На щастя, Бандура зреагував на удар та впевнено зафіксував м’яч.

На цьому гра трохи заспокоїлась. Перед самим свистком на перерву «рухівці» могли відзначитись вчетверте, втім, зробити Притулі дубль не дав білоруський воротар.

По перерві картина гри особливо не змінилась, львівські «рухівці» продовжували будувати позиційні атаки та високо пресингувати суперників при втраті м’яча. Брестський колектив же притримувався свого контрааткувального стилю і вкрай рідко загрожував воротам Бандури. 

На 56-ій хвилині білоруси мали одну з не багаточисленних нагод відіграти один м’яч, але завдати акцентованого удару нападникові іноземного «Руху» завадили наші оборонці.

А от львів’яни своїм черговим моментом скористались сповна. «Жовто-чорні» розіграли хорошу комбінацію, внаслідок якої на лівому фланзі м’яч отримав Богдан Бойчук. «Рухівець» змістився у центр і завдав обвідного удару, який виявився не під силу брестському кіперу – 4:0.

У заключні хвилини гри команди знову активізувались і обмінялись небезпечними моментами. Спершу чудовий шанс забити мали білоруси. Після точного навісу на дальню стійку гравець брестського колективу замикав подачу від партнера, але Білий врятував команду, вибивши круглого з лінії воріт. 

А от відповідь від львів’ян виявилась результативною. Уникнути п’ятого пропущеного м’яча білорусам не вдалось. На 78-ій хвилині Остап Притула виконав розкішний удар з лівої та записав у свій актив дубль – 5:0!

Розгромною перемогою «жовто-чорні» завершили тренувальний збір і тепер в хорошому настрої повертаються в Україну.

 

«Рух» (Львів) – «Рух» (Брест, Білорусь) 5:0 (3:0)

4 лютого 2021 рік. Спаринг. Анталія, Туреччина

Голи: Притула, 5, 78, Климчук, 13, 17, Бойчук Б., 57

Попередження: ГПН, 65, Зец, 87.

«Рух» (Львів): Бандура, Копина, Зец, Білий, Мисик, Карасюк (ГНП, 65), Федорчук (К), Притула, Климчук, Бойчук Б., Кондраков.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини